YLLÄTYSLAHJA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Koska blogissani on käynnissä vielä huomisen ajan koruarvonta, halusin esitellä teille myös oman korulippaani uutukaisen. Statement-kaulakorujen aika on jotenkin tuntunut jäävän omalla kohdallani taakse, ja suosinkin nykyään paljon hillitympiä, sirompia ja jollakin tavoin herkempiä koruja. Siksipä ehkä valitsin tuon suloisen love-korun teillekin arvottavaksi.


Kun kävin juhlistamassa Take me there-matkasivuston lanseerausta, tytöt pääsivät yllättämään minut aivan puun takaa kiitospuheessaan. He kutsuivat minut eteen ja ojensivat korulahjan, joka sai minut ihan liikuttumaan. Tein heille kuvituksia sivulle niin kovin mielelläni, etten osannut odottaa edes hauskasta projektista mitään vastalahjaa.

Thomas Sabon charm bracelet on korulippaani koruista se, jolla on todella paljon tunnearvoa. Tämä tyttöjen valitsema riipus oli kuitenkin niin kaunis, että en malttanut laittaa sitä rannekoruun kiinni. Säihkyvin kivin koristeltu riipus pääsisi niin paljon paremmin esille kaulakoruna!

Niinpä ostin ohuen hopeaketjun ja kiinnitin riipuksen siihen. Kaulakoruni on kerännyt jo paljon kehuja ja hihii, se sopii täydellisesti käytettäväksi myös kihlasormukseni kanssa.

Kiitos tytöt.

 enkku2

Do you remember when I told you that I painted some illusrations for my friends’ new travelling website? These girls made me so happy, while in the opening party of the blog, they gave me this beautiful Thomas Sabo-charm as a gift. It is such a beautiful piece of jewellery, that I wanted to use it as a necklace. What do you think?


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.