ARVONNAN AIKA : SEURAATKO MINUA JO INSTASSA?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

essence nails

Maanantai, elokuu, täydellinen aika laittaa kynnet kuosiin ennen koulutielle suuntaamista tai arjen aloittamista!

Päätin eilen illalla laittaa pienen hemmotteluarvonnan käyntiin Instagramini puolella ja toivotan myös sinut lämpimästi tervetulleeksi osallistumaan – tiedän, että osa teistä seurailee minua vain täällä blogin puolella, joten halusin vinkata myös teille, että nyt Instagramissa olisi tarjolla herkullinen manikyyrisetti extraherkkuineen! Kokosin palkintoon yhteensä yhdeksän essence cosmeticsin tuotetta ja setin arvon eteenpäin jo keskiviikkona klo 11.00. Eli nyt kipin kapin @nooranappila seurantaan ja arpalippu mukaan arvontaan.

NOORA NÄPPILÄ INSTAGRAM

Kommenttiboksiin saa ehdottomasti jättää myös oman instanickinsä, käyn mielelläni kurkkimassa millaisia profiileja teidän nimimerkkienne takaa löytyy – oma sisältönihän on IG:ssä yksi suloinen sekametelisoppa ripauksella tarinaosion höpötyksiä ja toki mukaan mahtuu myös paljon sellaista, mitä blogin puolella ei nähdä lainkaan!

Instagram on sovelluksista se, johon omaa vapaa-aikaani uppoaa päivittäin tunti jos toinenkin. Käsittämätöntä, kuinka sitä voikaan uppoutua jatkuvasti päivittyvään kuva- ja videovirtaan.

Mutta takaisin aiheeseen, hop hop, essence-arvonta odottaa!

 


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.