YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJA X 7

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

opuntia kuivakukatdesign by kieto orava

Tapoihini ei ole kuulunut viettää ystävänpäivää muuta kuin lähettelemällä rakkaille frendeille Whatsappissa sydämiä. Tänä vuonna ystävänpäivä tuntuu kuitenkin jotenkin erityisen tärkeältä ja jos ei muuta, niin aion ainakin näpytellä tuplasti viestejä sunnuntaina eteenpäin. Kuluneen vuoden aikana kavereita on tullut nähtyä niin vähän, että en edes osaa kuvitella kuinka spesiaalilta se aika sitten tuntuukaan, kun koko ystäväpiiriä voi taas nähdä turvallisesti. Halailla ja istua vieretysten.

Koska sen aika ei ole vielä, kokosin tähän postaukseen idiksiä, kuinka ilahduttaa ystävää pienin muistamisin. Mikäli tapanasi on ollut hankkia ystävälle pakettiin ystävänpäivän kunniaksi jotakin ihanaa, näiden vinkkien joukosta voi saada tuon paketin sisältöön idiksiä.


// KUKAT // Ja erityisesti kuivakukat! Kuvassa näkyvä kimppuni on hankittu jo kuukausia sitten Miela Designroomista ja näitä Opuntian upeita kuivakukkakimppuja on saatavilla myös viikonloppuna ovensa avaavasta, Hämeenkadulle muuttaneesta, Mielasta. Kuivakukkakimpun voi jättää myös tuoreita kukkia huolettomammin ystävän oven taakse pakkaseen, jos hän ei satu olemaan kotosalla. Mikä parasta, kuivakukista on iloa pitkään!

// KORVIKSET // Okei, okei, okei, tämä on ehkä sellainen vinkki, jonka itse haluaisin löytää paketista, mutta kukapa  ei ilahtuisi esimerkiksi tästä Design by Kieton kurrekaksikosta. Korvisboksi mahtuu myös näppärästi kortin mukana lähetettäväksi.

novita hygge

// LANKAA JA PUIKOT // Somen perusteella vaikuttaa siltä, että koko Suomen on vallannut neuloosi, ja mikäpä sen parempaa puuhaa koti-iltoihin olisikaan kuin neuleprojektiin tarttuminen. Kun sujautat pakettiin kerän lankaa ja puikot, saatat samalla koukuttaa ystäväsi uuden harrastuksen pariin.

// KASVONAAMIOT // Voipi olla, että kortti ei enää ehdi matkata ajoissa ystäväsi luokse, mutta vaikka muistaminen matkaisikin perille vähän viiveellä, se varmasti ilahduttaisi. Jos sujautat kortin kirjekuoreen, laita matkaan myös yksittäispakattu kangasnaamio. Talven kuivattama iho janoaa monella tällä hetkellä kosteutta ja kasvonaamio on täydellinen ensiapu tätä varten. Nämä naamiot sain lahjaksi laveralta, ja niistä ensimmäinen pääsi testiin jo eilen. Tuo Glow Sheet Mask, vadelmainen ja pitaijaa sisältävä naamio, kosteuttaa erittäin tehokkaasti samalla ihoa kirkastaen. Iho hehkui hyvää oloa heti käytön jälkeen.

lavera kasvonaamiohugo boss the scent for her 2021golden by umppu alekoodi

// TUOKSU // Tuoksut luokitellaan mielestäni jo hieman ylellisempiin lahjoihin, ja itse olen hankkinut niitä ystävänpäivän sijaan Matille esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi. Halusin kuitenkin vinkata teille upeasta uudesta, HUGO BOSS’in The Scent for Her-tuoksusta, jossa kuplivat ihana bergamot sekä osmanthus-puun kukat kiedottuina pehmeään myskiin. Olen melko nirso tuoksujen suhteen, mutta tämä hurmasi heti. HUGO BOSS’in The Scent on ollut jo pitkään suosikkini, ja edellinen pullo loppui juuri sopivasti, kun tämä saapui luokseni pr-lähetyksessä. Tämä lahja sopii erinomaisesti myös lahjaksi itseltä itselle. Täydellistä hemmottelua.

// HIUSKORUT // Tiedättekin jo, kuinka paljon rakastan erilaisia asusteita ja uusin hurahtamiseni asusteiden saralla on tapahtunut hiuskorujen suhteen. Tilasin Golden by Umppu-verkkokaupasta itselleni pantoja, joita olen käyttänyt todella ahkerasti. Kokomusta asu on helppo viimeistellä upealla säihkyvällä pannalla, eikä muita koruja tarvita. Kaiken lisäksi ne ovat käytännöllisiä; pannan avulla saa hiukset pois silmiltä. Vinkiksi siis, että Umpun verkkokaupassa saa nyt kaikista pannoista -20% alea koodilla panta helmikuun loppuun asti.


Minkä näistä jutuista haluaisit mieluiten löytää omasta ystävänpäivälahjapaketistasi? Itse olisin aivan pähkinöinä jos postilaatikosta löytyisi tällä viikolla perinteinen postikortti. Kiikutin niitä eilen postiin itsekin ison kasan ja kortin saamisessa on aina jotakin todella spesiaalia. Ainakin minun mielestäni. <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.