KUMPI MEISTÄ?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Hei tyypit, arvatkaas mikä päivä tänään on? Olemme olleet Matin kanssa kihloissa seitsemän vuotta! Pujotimme sormukset sormiin 15.6.2015 ja tuntuu aivan käsittämättömältä, että tuosta hetkestä on jo seitsemän vuotta aikaa. Ja niinpä, kihlasormuksenikin on ollut jo kadoksissa piiiitkän tovin, nelisen vuotta. Tämän kesäisen juhlapäivän kunniaksi vastasimme muutamiin kysymyksiin. Kumpi meistä..?

.. tyhjentää astianpesukoneen?

Noora. Useimmiten Matti laittaa astianpesukoneen päälle iltaisin ja Noora, joka herää meistä kahdesta aikaisemmin, purkaa sen aamusella odotellessaan aamupuuron valmistuvan.

.. kaipaa seikkailuille?

Matti on meistä se, jonka mieli kaipaa ulkomaille säännöllisin väliajoin, mutta Noora taas on se, joka keksii ja innostuu helpommin erilaisista päiväretkistä ja roadtripeistä. Fun Fact; tämä oli seurustelumme alkuaikoina Matille haastavaa, hän halusi suunnitella aina retket hyvissä ajoin etukäteen, eikä oikein lämmennyt Nooran ”hei lähettäskö tänään käymään..?”-ehdotuksille.

.. tankkaa auton?

Aina, poikkeuksetta, Matti. Noora ei aja autoa lainkaan.

.. hoitaa lahjaostokset?

Matille on suorastaan helpotus, että Noora rakastaa keksiä sisältöjä lahjapaketteihin. Siispä Noora kantaa vastuun myös jouluostosten ja muiden lahjahankintojen ideoinnista.

.. laittaa mieluummin ruokaa?

Nooralle ruuanlaitosta on tullut todella mieluista puuhaa ja Matin iltatöiden vuoksi, Noora on myös useimmiten se, joka laittaa ruuan kummallekin. Tämä ei toki tarkoita sitä etteikö Mattikin osaisi laittaa ruokaa. Hän hoitaa kesägrillailut!

.. lähettää pidempiä ääniviestejä?

Tämä on helppo! Ehdottomasti Noora. Matti ei ole kovin aktiivinen ääniviestittelijä. Toisinaan hän innostuu laulamaan synttärisankareille onnittelulaulun ääniviestin muotoon Whatsappissa. Jeeeeep.

.. yllättää toisen useammin?

Arjen pieniä ylläreitä tehdään toisillemme tasaisesti yhtä paljon, mutta eiköhän vaaka käänny tässä kysymyksessä kuitenkin lopulta Nooran puoleen. Noora on se, joka tuo ruokakaupasta ylläriksi Kalastuslehden tai shoppailukierrokselta uuden t-paidan tuliaisiksi. Mattikin osaa yllättämisen taidon, mutta panostaa isompiin ylläreihin; viime vuonna Noora löysi esim. AirPodit auton hanskalokerosta yllärilahjana.

.. osaa laulaa paremmin?

Vaikka Nooran toiveammatti olikin pienenä Tenavatähti, tähän kysymykseen on pakko vastata Matti. Tosin Matin sulosäveliä ei kovin useasti kuulla.

.. kaipaa koiraelämää enemmän?

Epun äkillisessä kuolemassa oli meille molemmille paljon sulateltavaa ja se, että emme saaneet pitää tuota pikkuystävää luonamme pidempään kuin 8 vuotta, särki sydämemme todella. Emme ole vielä vakavasti edes miettineet toisen koiran hankkimista, sillä juuri tähän elämäntilanteeseen koira ei sopisi. Olemme paljon iltoja poissa kotoa ja koira joutuisi olemaan pitkiä aikoja yksin. Serkkutyttöni Paavo-koira on onneksemme ihastuttava hoitokoira ja löytyypä lähipiiristä muitakin rapsuteltavia. Ehkä vielä jonain päivänä on aika hankkia oma pentu taloon.

.. harrastaa enemmän?

Elämämme on tällä hetkellä melko hektistä, joten harrastuksille jää melko vähän aikaa. Matin kalastusharrastus painottuu kesään, Noora sen sijaan kantaa kameraa mukanaan vuoden ympäri, tosin nykyään lähinnä töiden merkeissä. Yhdessä käymme viikoittain lenkkeilemässä sekä uimassa, viime talvena avantouinnista tulikin meille supertärkeä yhteinen harrastus.

Lisää kysymyksiä voi jättää kommenttiboksin puolelle! <3_♥


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.