SYNTTÄRIT PAKETISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Oli kuplia, rakkaita ympärillä, yksi Barbie-kakku ja hapsumekko, oli poksahtava ilmapallo ja konfettia kaikkialla, oli haleja ja yllätyslahjoja. Siinä vain muutama syy sille, miksi syntymäpäiviä kannatti ehdottomasti tänäkin vuonna juhlia.

Minulla oli maanantaina aivan ihana juhlapäivä. Kummityttöjeni toiveesta tämän vuoden syntymäpäiväkakku oli melko näyttävä ja maanantaiaamuna jopa hieman jännitti, kuinka saisin kakkuni oikein koottua (ja ennen kaikkea pysymään koossa!). Olin hankkinut Barbie-kakkua varten tietysti Barbien ja kelmuttanut sen jalat niin, että nukke olisi helppo upottaa kakun syövereihin. Ostin valmiita kakkupohjia ja yhden marenkipohjan, ja kakun päätin kuorruttaa vain marjoilla, suklaahipuilla ja strösseleillä. Kakkupohjien väliin levitin hieman mangososetta, marjoja ja kermaa ja kun mekon muoto oli valmis, kuorrutin myös kokonaisuuden kermalla. Äitini oli tehnyt nukelleni upean virkatun topin ja pannan (..kyseessä oli sairaanhoitaja- Barbie, joten sen vaatetus ei ihan sopinut tähän teemaan). Ja kuinka ollakaan, onnistuin kuin onnistuinkin kokoamaan kakun niin, että se pysyi pystyssä! Palan leikkaaminen siitä olikin sitten toinen juttu.. Tällaista kakkua en aiemmin ollut tehnyt, joten saavutus jo sinänsä, että prinsessakakkuni jopa maistui herkulliselta.

Kotiimme tupsahteli päivän aikana ihania ja rakkaita vieraita yksi toisensa jälkeen ja hymyilinkin koko päivän niin kovasti, että illalla olivat poskilihakset aivan jumissa. Läheiseni yllättivät minut ihanilla paketeilla ja siskoni oli kuljettanut Virosta asti mukanaan minulle maailman suurimman kukkakimpun, joka oli niin huiman kaunis, että sen kanssa nappailimme vielä iltamyöhään viralliset synttäripotretitkin hapsumekossani. Mekon hankin Vimmalta. Se toi väriyhdistelmällään mieleeni mekon lapsuudestani ja postipakettia availlessani olin aivan pähkinöinä tuosta upeudesta. Täydellinen hapsumekko kesään!

Mikäli seuraat minua Instagramissa tiedätkin minun jo saaneen lahjaksi myös huikean hienon saippuakuplakoneen. Ihailin samanlaista konetta jo edellispäivänä tätini syntymäpäivillä ja ilo oli ylimmillään, kun omasta paketistani löytyi samanlainen. Koneesta syntyy kerralla aivan valtava määrä saippuakuplia ja tulen hyödyntämään tätä siis itse taatusti jatkossa kuvauksissa. Kiitos kaikille ihanista muistamisista!

Voi miten ihana päivä tuo heinäkuinen maanantai olikaan! Tuntuu hassulta todeta, että heinäkuu alkaa todella olla jo paketissa ja huomenna siirrymme viimeisen (?) kesäkuukauden puolelle. Samalla päättyy myös kolmen viikon lomani ja arki alkaa näkyä horisontissa. Joka vuosi heinäkuun päättyminen aiheuttaa sisuksissani kesän loppumisen haikeutta, vaikka edessä on vielä kuukausi täynnä kesää. Elokuu, olethan lempeä ja lämpöinen?


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.