NORPPAFAKTAA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiousnoora

Rrrrrakastan blogihaasteita. Reetta heitti tänne suunnalle haasteen ja Norppa otti siitä kopin. Joten istahdappa rennosti sohvannurkkaan aamupalaa popsimaan, tai ota mukava asento työtuolista (soosoo, ei kai kukaan töissä täällä surffaile? ;) ja opi minusta jälleen muutama uusi asia.

Ja hei tipuset, heitän nämä kyssärit heti eteenpäin Veeralle, Sallalle, Sadulle ja Elsalle!

1. Mikä on tärkein päivärutiinisi?

Maailman tylsin vastaus, mutta.. AAMUKAHVI. Aamu määrittelee monesti sen kuinka päivä lähtee käyntiin, ja vuosien varrella tuosta aamukahvista on tullut rutiinia. Yritän joskus kikkailla ja selvitä muka lounaalle asti ilman kahvia, mutta morjesta vaan, ei onnistu.

2. Paras kirja, jonka olet lukenut? Miksi?

KOSKA Curiouser & Curiouser. Blogin nimihän on napattu Lewis Carrollin Alicen seikkailut ihmemaassa-teoksesta.

3. Mihin olet aina halunnut matkustaa? Oletko toteuttanut haaveesi?

New Yorkiin. Haaveeni toteutui joulukuussa 2013, kun vietimme Matin kanssa New Yorkissa joulun. Se oli jotakin niin käsittämättömän upeaa, että joudun toisinaan nipistelemään itseäni uskoakseni, että tuo reissu oli tosiaan totta. Ja sitten se toinen, Disneyland. Siisteintä ikinä, että pääsen viettämään 28 v.-synttäreitäni Disneylandissä.

4. Haluaisitko asua ulkomailla? Missä?

En, ainakaan kovin pitkää aikaa. Olen niin perhekeskeinen tyyppi, että koti-ikävä iskisi alta aikayksikön.

5. Jos saisit täyttää vaatekaapin vain yhdellä merkillä, mikä se olisi?

Kamala kysymys! Kuinka tähän voi vastata?! Hmm.. Pakko olla realistinen ja vastata, että Gina Tricot. Sieltä löytyy kivaa perusvaatetta, hyviä farkkuja, alusvaatteita, asusteita.. Joo, Ginalla mennään.

6. Lempikukkasi?

Pioni ja lilja. Saisikohan noita yhdistettyä jotenkin mun hääkimppuuni..? ;)

image

7. Tärkein periaatteesi äitinä?

Voi en harmikseni ole vielä kenenkään mami, mutta siinä vaiheessa, kun pikku-Noora tai pikku-Matti maailmaan putkahtaa, haluaisin olla juuri sellainen äiti kun omani on.

8. Oma juttusi, josta et luovu?

Blogini. BLOGINI. Tämä on minun juttuni ja jos se minusta on kiinni, kirjoittelen tätä vielä vanhainkodin kiikkustuolissakin. Tämä on minun henkireikäni, terapiatuokioni ja harrastukseni, joka yhdistää kaikki mielenkiinnonkohteeni. En koskaan lapsena löytänyt harrastusta, joka minua olisi jaksanut kiinnostaa, joten teinkin viisi vuotta sitten elämäni yhden parhaimmista päätöksistä, kun kirjoittelin Bloggeriin ensimmäisen postaukseni.

9. Hetki, joka on jäänyt mieleesi? Miksi?

Näitä on niin monta! Se hetki, kun istuimme kahvilla Central Parkissa Matin kanssa. Se hetki, kun näin viimeisen kerran isoisäni. Se hetki, kun viime kesänä kastoimme Hangossa ensimmäistä kertaa varpaamme meriveteen Roosan kanssa ja kiljuimme kuin pikkutytöt.

10. Oletko kenkä- vai laukkuihminen?

Ehdottomasti laukkutypy. MUTTA. Olen havainnut, että Minna Parikka yrittää kovasti saada käännytettyä minua kenkämimmiksi.

11. Lempipuuhasi kesällä aikuisten/lasten kesken?

Grillibileet ja kesäsateessa juoksentelu.

Pitäkää maailman paras perjantai! <3

Ps. Eilen käynnistyi blogin Facebookissa pieni blogikirppis, check check!

 enkku2

Reetta challenged me to answer some difficult and fun questions! I love these kinds of challenges, maybe also you can spot some new things you didn’t know about me already. And guys, have the happiest Friday ever!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.