KESÄMIESTENI KESÄTERKUT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

curiousmatti

Eppu. Leikitkö Yodaa vai mikä toi ilme taas on?

Mun kesämiehet olivat eilen niin leppoisalla tuulella, että uskaltauduin kysäisemään josko saisin ikuistaa Matin kesätyylin muistikortille. Mies taisi itsekin olla melko tyytyväinen stailaukseensa, kun sain kun sainkin koiralenkin varrella napata muutaman kesäkuvan tästä pirtsakasta kaksikosta.

Matti urheilee paljon ja urheilullisesta tyylistä hän nappaa myös arkiasuihinsa paljon ideoita. En juurikaan Matin tyyliin ole vaikuttanut, mitä nyt joskus annan vähän rakentavaa kritiikkiä. Koska oma tyyli on selvästi löytynyt, mitäpä siihen väliin menemään. Pääsettekö te stailaamaan usein toisia puoliskojanne?
T-PAITA / T-SHIRT  NIKE   FARKKUSHORTSIT / DENIM SHORTS  DRESSMANN  KENGÄT / SHOES  CROCS  AURINKOLASIT / SUNGLASSES RAY-BAN (VINTAGE?)

Ihan näin kivalta ja harkitulta asu ei kuitenkaan näyttäisi ilman alehaukkailuani. Pirkkalan Veskassa järjestettiin viime viikolla Crocs-myyjäiset, ja onnistuin kuin onnistuinkin ostamaan Matille ylläriksi juuri sopivat, pirtsakan punaiset kesäkengät. Miehen rentoon tyyliin nämä istuivat täydellisesti ja onnistuinpas täydentämään Matin kenkävarastoa värikkäillä kengillä! Crocsilla on nykyään aivan mielettömän kivoja kenkiä. Itsekin nimittäin hankin myyjäisistä parit kengät, jotka eivät kyllä tippaakaan muistuta niitä puutarhapoposia..

Kesämieheni lähettävät teille helteisen heinäkuun terkut!

enkku2

My boyfriend had such a nice outfit yesterday, that I asked if he would like to be the star of today’s outfitpost. And he did! I like so much all those red details and I’m so happy that Matti likes colorful clothes. This outfit was all about summer and Matti’s sporty style! Check out the outfit-details above.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.