SILLISALAATTI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Toisinaan postauksissa ei tarvitse olla päätä eikä häntää. Tästäkin postauksesta on tulossa melkoinen sillisalaatti, mutta ihan näppärästihän saman otsikon alle mahtuvat niin Guess-avaimenperän voittaja kuin makaronilaatikon ohjekin. Aina sitä punaista lankaa ei onneksi eräs tarvitse löytyä. Paitsi jos aikoo kutoa punaiset villasukat (HAH, huonoin puujalkavitsi ikinä). Kas tässä viikon kolme (+1) kovaa:

1) KIITOS. Te olette vilpittömin, lämpimin ja ihanin joukko tuntemattomia ihmisiä, jonka tiedän. Pupu meinasi pomppia pöksyyn, kun painoin eilen Julkaise-nappia ja jaoin kanssanne kuvia, joita otin Lumenelle, mutta te tyypit olitte vilpittömästi niin onnellisia puolestani, että aivan liikutuin. Hei nyt on ryhmähali paikallaan.

2) Makaronilaatikko.

Perusta, parasta. Meillä ei gourmet-ruokaa kokkailla, mutta olisitte nähneet kuinka Matin naama valahti eilen kalpeaksi, kun kerroin, että tällä viikolla syödään pari päivää nakkikeittoa. Ei oo kuulemma herran lempparia. Dramaattisesti olin vetävinäni herneenpalon nenään, mutta kun tyyppi kauhoi kiltisti pari soppalautasellista naamaansa ja soitti vielä kaupanpäällisiksi bassolla My Only One-serenadin, niin mökötysyritykseni meni ihan mönkään.

Tästä makaronilaatikosta tykkäsi tosin jopa Masa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keitä 4 dl makaronia kattilassa _miltei_ kypsiksi ja paista pannulla 400 g jauhelihaa. Yhdistä tuotokset ja kaada voideltuun vuokaan. Muista maustaa jauheliha suolalla ja pippurilla. Sekoita toisessa astiassa yhteen yksi kananmuna ja Valio Crea sinihomejuustoruokakerma. Kaada munakermaseos tasaisesti vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta ja pilpottuja tomaatinsiivuja. Paista uunissa, 170 asteessa, noin 1 h.

Koristele basilikalla ja annostele päälle kunnon loraus ketsuppia.

Ps. Tää oli mun eka makaronilaatikko ikinä. Ja heti meni nappiin.

3) GUESS-AVAIMENPERÄN voitti.. hanna ä! ONNEA Hanna! Lähetän sinulle sähköpostia näillä näppäimillä, jotta saadaan paketti pian matkaan.

.. ja mitä olisikaan tämä sillisalaattipostaus ilman..

4) KARVOJA (klik!).

Pitäkää kiva keskiviikko!

enkku2

Four top-moments of the week. The most important one is definitely that pastafood I made. Yay me. Happy Wednesday!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.