ARKIKUVA 38/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Syyskuun 22. päivänä lounasaikaan.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu täällä Tampereella osoitteessa Hämeenkatu 14, jonne jokin aika sitten avattiin uusi vietnamilainen ravintola nimeltään Lie Mi.

Mitä kuva esittää? Koska en aiemmin ollut vieraillut tässä kyseisessä ravintolassa, päätin herkullisen kuulloista ruokalistaa luettuani kysäistä tarjoilijan suositusta. Hän suositteli minulle Shanghai Tacos-nimistä annosta, joka kuvassa keskellä pöytää nyt koreilee. Voin kertoa, että tämä annos vei kielen mennessään!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olimme nelistään liikenteessä siskoni, siskoni miehen ja Matin kanssa. Roosa ehdotti, että kävisimme syömässä Lie Mi’ssä ja me toki innostuimme kovasti tästä sunnuntaipäivän piristysehdotuksesta. Olin aivan myyty Lie Mi’n ystävälliselle asiakaspalvelulle ja viihtyisälle ilmapiirille ja kaiken kukkuraksi ruokakin oli aivan järjettömän hyvää. Kerta kaikkiaan virkistävä uusi tuttavuus Tampereen ravintolamaailmaan. Ruoka oli täyttävää ja herkullista, mutta isokaan annos ei jättänyt oloa ähkyiseksi. Raaka-aineet olivat tuoreita ja makumaailma ensiluokkainen. Nyt kannattaa siis nimenomaan suunnata ratikkatyömaan keskelle kolkuttelemaan tämän ravintolan ovea!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.