KUN BLOGI TOTEUTTI SUUREN UNELMANI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ystäväni kysyi minulta jokin aika sitten, mitä mieltä olen siitä, että hän alottaisi oman blogin kirjoittamisen. Pohdiskelin asiaa hetken; hän on taitava kirjoittaja ja kehittää itseään jatkuvasti valokuvaajana, hän on kiinnostunut muodista ja viettää tietokoneella aikaa vähintään yhtä paljon kuin minä. Blogin avulla hän varmasti pystyisi yhdistämään kaikki rakkaat harrastuksensa yhteen- aivan kuten itsekin tein miltei viisi vuotta sitten. Kehotin häntä punnitsemaan asiaa kuitenkin tarkasti, blogi vie paljon aikaa ja on harrastuksena jopa melko vaativa, mutta antaa toki vastapalveluksena tekijälleen niin paljon. Uusia tuttavuuksia, uusia mahdollisuuksia, uusia kokemuksia. Niin paljon. Valtavasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime vuonna sähköpostiini kilahti maili, joka sai sydämeni pamppailemaan. Lumenelta tiedusteltiin haluaisinkin ottaa heille talvisia ja jouluisia tuotekuvia, jotka saisivat näkyvyyttä maailmanlaajuisesti niin Lumenen verkko- kuin Facebook-sivuillakin. Alkuhämmennyksen jälkeen tartuin mahdollisuuteen suurella innokkuudella. Hankin rekvisiittaa, halusin tuoda kuviin mukaan Suomen kaunista luontoa, Lumenen brändiä ja ennen kaikkea kuvata kuvia, jotka kuvaavat tuotteita parhaalla mahdollisella tavalla. Tehtävään oli toisaalta myös helppo tarttua seisoessani itse sataprosenttisesti Lumenen tuotteiden takana. Meikkipussini kun on jo pitkään ollut kovin Lumene-voittoinen.

Kuvasin, kuvasin ja kuvasin. Ja jännitin, jännitin ja jännitin. Saatuani Lumenelta kuvista kuitenkin vain kannustavaa ja erinomaista palautetta, koin valtavaa onnentunnetta siitä, että uskalsin tarttua tähän haasteeseen. Kun kuvia alkoi löytyä Lumenen kotimaisilta ja ulkomaisilta FB-sivuilta en meinannut pysyä nahoissani, ”äiti, äiti, nuo ovat ottamiani kuvia!”. Tälläisen unelman en koskaan uskonut toteutuvan. Joitakin kuvia voit edelleen muuten bongailla Lumenen sivuilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAlumene OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ilman blogia, kuvaportfoliotani, tälläistä mahdollisuutta tuskin koskaan olisi tullut eteeni. Kiitos blogi. Niinpä totesinkin blogin aloittamista pohdiskelevalle ystävälleni, go for it girl.

Kiitos Lumene tästä ainutlaatuisesta työkokemuksesta valokuvaajana. Ja erityiskiitos pikkusiskolleni Roosalle, joka suostui hyppimään arktisessa kylpylässä, hyytävässä järvessä, eräänä marraskuisena iltapäivänä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: Lumene/ Noora Näppilä

enkku2

A dream came true- I got to take pictures for my favourite cosmeticbrand, Lumene. Thank you for this amazing experience.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.