ALEHAUKKAILUA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

hm

Niitä SALE-lappuja on taas kaikkialla! Apua! Ihan vain varovasti kävin kurkkaamassa josko H&M:n nettikaupasta löytyisi jotakin kivaa, ja kuinka ollakaan, löytyihän sieltä. Kaipasin paria rentoa puseroa kotihengailuun, ja ostoskoriini tiensä löysivät niin valkoinen Pepsi-neule kuin vaaleanpunainen collegekin. Tuo Pepsi-neule hämmensi itsenikin, en edes pidä Pepsistä mutta retrohenkinen (?) pusakka oli aivan must-have-hankinta. Eivätköhän nämä nyt kuitenkin sovellu vallan erinomaisesti kotihengailuun.

Loppukevään aion kulkea silmät kiinni päättäväisesti alennusmyyntien ohi. As if.

nimetön

Taisin jossakin vaiheessa jopa blogiinkin asti kirjoitella, että suuresta lenkkarifanituksestani huolimatta EN aio sortua uusimpaan lenkkarivillitykseen. Siis kokovalkoisiin, korkeavartisiin lenkkareihin. Olen niin kauhea sottapytty mitä kenkiin tulee, että valkoiset lenkkarini olisivat melko pian kauniin kuranruskeat, jos sellaiset kiskaisisin jalkoihini. Siitä huolimatta H&M:n nettisivuilla huomioni kiinnitti varsin kivannäköinen lenkkaripari, budjettivaihtoehto kokovalkoisia tennareita metsästäville. Alle 30 euron lenkkaripari näyttää haastajansa rinnalta oikeinkin mukiinmenevältä vaihtoehdolta. Filan vastaavilla popoilla (vas.) saattaa tosin pärjätä pidemmälle, mutta miltei 100 euron hinta ei oikein houkuttele.

Tosin hirveen kivoiltahan noista näyttäis kummat vaan tuon uuden Pepsi-puseron ja vaaleiden farkkujen kanssa. Ei. Noora EI.

enkku2

Some newbies from H&M. Still wondering should I or should I not buy those white sneakers.. What do you think?


Posted in muoti and tagged by NOORA.