MISSÄ NOORA LUURAA?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

No vaikka missä! Olen nimittäin suhteellisen aikaansaava mimmi. Parhaiten pysyt taskussani mukana, kun klikkaat itsesi seurailemaan minua ja posseani Instagramissa. Instagramiin päivittelen infoa uusista postauksista, arjen pieniä hetkiä, #tbt-kuvia sekä bongauksiani maailmalta. Mitä, missä ja milloin vaan. Laita siis hakuun @CURIOUSNOORA ja hyppää matkaani.

candc

Myös blogini Facebook-sivuille päivittyy tiheään tahtiin niin postauksia kuin muitakin arjen herkkupaloja. Useimmat blogiarvonnoistani järjestetään myös Facebookin puolella ja olenkin saanut sellaisen käsityksen, että moni teistä seuraa blogiani juurikin naamakirjan välityksellä. Itse käytän nimittäin myös tätä väylää teidän blogienne stalkkaamiseen.

Mutta perinteisiä, tuttuja ja turvallisia tapoja löytyy myös muita. Bellaan muuton myötä moni teistä on hypännyt matkaan Bloglovinin kautta ja uusia postauksia voi bongailla myös Blogilistan kautta. Ja kai tiesitte, että seurailu onnistuu myös Bloggerin kautta (Lisää -> Lisää URL-osoitteesta -> https://nooranappila.fi ->)? Kuvitetut ohjeet löydät muun muassa täältä. Tämä uusi osoite kannattaa muuten päivitellä myös kirjanmerkkeihin, vaikka Refa-osoite vielä tänne johtaakin.

Pirkon muutettua oman blogikodin alle, myös hänen uusi tupansa on täyttynyt pikkuhiljaa postauksista. Pirkon Paletilta-blogi päivittyy Purkkimafian alla ja myös toisen blogini voi laittaa seurantaan niin Facebookin, Bloglovinin kuin Blogilistankin kautta. Onko Pirkko teille jo tuttu typykkä?

fdgdgr

Tapoja seurailla blogejani löytyy siis monia. Iso kiitos teille, jotka Curiouser & Curiouserin matkassa olette pysyneet, miettikää, tänä vuonna juhlitaan jo 5-vuotissynttäreitä. <3

enkku2

How to keep up with my blog? Well, for example, via Instagram, Facebook, Bloglovin or Blogilista. Here are the instructions for following. Happy weekend everybody?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.