KAS NÄIN HEILUU KEVÄTLAUKKU!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

liujolaukku

Koska talven aikana onnistuin etsimään uudet kodit peräti kahdelle laukulleni, päätin, että nyt on aika – aika etsiä itselleni täydellinen kevätlaukku, joka täyttää seuraavat kriteerit:

mahdollisimman pieni (kuitenkin sen kokoinen, että sen sisuksiin mahtuvat kamera, kännykkä, avaimet, lompakko + pikkusälää), väriltään vaalea, kultaiset yksityiskohdat, pitkä hihna, hillitty ulkomuoto

Olen ostanut elämäni aikana liian monta PIKKUlaukkua, jotka ovat niin hölmön pieniä, että niihin ei mahdu _yhtään mitään_. Tuollaiset laukut jäävät lopulta käyttämättä ja raahaan lähes aina mukanani ylisuurta käsilaukkua kun pienemmälläkin pärjäisi.

Aloitin metsästykseni Fashionstoresta. Näin nopealla laukunmetsästysretkellä en ole ollut ikinä, sillä jo etusivulta minua tuijotteli uutuuksien joukosta tämä laukku. Joka täytti tismalleen jokaisen kriteerini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain Liu Jo:lta Lontoon Muotiviikoille lähtiessäni ihanan laukun, jonka perusteella tiesin, että Liu Jo:n materiaaliin voi luottaa, vaikka kyseessä ei olekaan aitonahkainen laukku. Tuo saamani laukku on nimittäin ollut ahkerassa käytössä ja siinä ei ole lainkaan käytönjälkiä havaittavissa. Niinpä uskon ja toivonkin, että tästä pikkusiskostakin on minulle iloa vielä moniksi vuosiksi.

Vaalea Liu Jo Smeraldo Cross Over on näemmä myyty Fashionstorelta tällä hetkellä loppuun, mutta samaista laukkua löytyy valikoimista myös mustana. Olen ollut ostokseeni supertyytyväinen ja suosittelen tsekkaamaan josko tämä laukku täyttäisi myös sinun kevätlaukkuhaaveesi!

Kevätlaukku, check!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
enkku2

I found it! It’s springtime and I had a one goal for this March – I wanted to find the perfect springbag. And here it is! This cute nude bag is from Liu Jo and as you may already remember, I love Liu Jo’s bags a lot. They are handy, look chic and you can fit so much stuff even in a small bag like this one. Springbag, check!


Posted in muoti and tagged by NOORA.