ILVESKISSA VIERAALLA MAAPERÄLLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Järkytin kavereitani lataamalla maanantaina Facebook-sivulleni kuvan itsestäni Jokeri-kamppeet päällä. Kyllä. Ilveskissanainen kävi aivan vieraalla maaperällä ja kyllä muuten kannatti.

Sain Republic Showroomin kautta kutsun viettämään lätkäiltaa Hartwall Arenalle. Avecikseni nappasin tietenkin Matin, jota ei nanosekuntia kauempaa tarvinnut suostutella mukaan (..jännä). Mun on pakko myöntää heti näin alkuun, että yksi mun suurista lätkään liittyvistä haaveista on ollut  katsella oikein kunnon matsia aitiosta ja toinen haaveista on ollut tavata Teemu Selänne ja Jari Kurri. Kaksi haaveista toteutui maanantaina, ja Teemunkin valokuvia riippui niin paljon aition seinillä, että..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Menimme hallille jo hyvissä ajoin ja heti aitioon saavuttuamme saimme kassillisen rekvisiittaa peliä varten. Kun kerta vieraalla maalla oltiin, tottahan toki heitin Jokereiden paidan päälleni ja huivin kaulaan. Kun kerta kannustetaan niin kannustetaan sitten kunnolla! Pääsimme myös supermielenkiintoiselle kierrokselle sellaisiin hallin osiin, joihin katsojille ei ollut pääsyä ja ehdoton kohokohta oli ohjaamon näkeminen. Ei uskoisi kuinka paljon tietotekniikkaa, mikkejä ja luureja tarvitaan lätkäpeliä varten. Jokeri-matsit ovat paljon muutakin kuin vain kolme erää jääkiekkoa, niiden ympärille on rakennettu kokonainen show erilaisten skabojen ja esiintyjien, haastatteluiden ja väliaikaviihdykkeiden voimin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maanantain peli oli mun elämäni ensimmäinen KHL-peli ja pakko myöntää, että fiilis oli ehkä hieman korkeammalla kuin SM-liigassa. Luulin, että kokemus ei enää tästä hienommaksi voi muuttua, kunnes koitti ensimmäinen erätauko. Meinasi nimittäin juuttua suklaakakku kurkkuun, kun aitioon asteli legenda itse, Jari Kurri. Mä menin aivan pähkinöiksi ja tajuan nyt, mitä termi starstruck tarkoittaa. Kun Kurri tiedusteli olisiko meillä mitään kysyttävää, hihkuin ensimmäisenä, että kai pääsen yhteiskuvaan. Ja kyllähän mä pääsin (kuva nähtävissä täällä). Matille tuo kohtaaminen taisi olla vielä hienompi juttu kuin minulle. Kyseessä oli kuulemma lapsuudensankari, jota on pikku-Mattina (ja vähän isompakin Mattina) fanitettu paljon.

Teemua ei sentään aitiossa näkynyt, mutta hyvä niin. Ilveskissanaisen pumppu ei olisi ehkä kestänyt sitä..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos Republic Showroom, NordicBet ja meidän huikean mukava aitioseurue! Mattikin sanoi, että tämä oli paras treffi-ilta ikinä. :D

.. miksei kukaan tajunnut pyytää Kurrin nimmaria paitaansa? Hei haloo Noora, ens kerralla sitten vähän skarpimpana! :D

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : What a hockey night! I went to see my first KHL-match on Monday and it was a great experience. We had so much fun and I was so happy that my hockeyfan-boyfriend was invited to the game also. Just when I thought that the evening couldn’t be more exciting, the legend, Jari Kurri came to see us. OMG. I was speechless.


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.