PARIKAN PIKKUPUPUSET RISTIÄISLAHJAKSI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

curiousnoora1

Eilen oli onnellinen päivä. Matista tuli pienen tytön kummisetä.

Mietimme yhdessä vauvalle lahjaa ikioman nimen kunniaksi. Koska Parikan pikkupupuset olivat saaneet sydämeni pamppailemaan liikutuksesta jo niin monesti lehtien sivuilla ja netin syövereissä, ehdotin, että kävisin keskiviikkoisen Helsinki-päiväni yhteydessä pupuostoksilla.

Matti innostui ajatuksesta, ja eilen prinsessa sai omat pienet pupuset odottamaan sitä hetkeä, kun hän ottaa ensiaskeleitaan.

minna parikka baby bunnies
minna parikka baby bunnies

Minna Parikan supersuosittuja pikkupupuja on saatavilla useassa eri värissä, mutta keskiviikkona myymälästä löytyi vain mustia puputennareita. Värin valitseminen ei siis tuottanut päänvaivaa. Koska vauvan vanhemmilla ei ollut erityisiä toiveita kastelahjan suhteen, unohdimme suosiolla ajatukset kummilusikoista ja valitsimme ”meidännäköisen” lahjan pikkuiselle. Hellyttävät tennarit paketoitiin myymälässä hurmaavaan pakettiin ja kooksi valittiin lopulta 19. Kasvunvaraa siis löytyy.

Pikkupupuset loikkivat ainakin minun sydämeeni. Entäpä teidän?

Ja mikä söpöintä, meillä on nyt vauvan kanssa samiskengät.

minna parikka baby bunnies

| SEURAA FACEBOOKISSA |  SEURAA INSTAGRAMISSA |  SEURAA BLOGLOVINISSA |

enkku2

Yesterday was a happy day.My boyfriend Matti is now a godfather to a beautiful baby princess.We wanted to give her something special. Minna Parikka’s bunnies are so adorable, that choosing the gift wasn’t so hard after all.


Posted in muoti and tagged , , , by NOORA.