KÄSILAUKKU! HAJUVESI! MOLEMPIA!

Hajuvesi käsilaukun muotoisessa suihkepullossa. Nyt ei vaan yksinkertaisesti voi mennä vikaan.

Onneksi postilakko tuli päätökseensä, sillä osasin odottaa postimiehen kiikuttavan minulle pian etukäteisjoululahjan, jonka käsiini saamista en olisi kovin kauaa malttanut odottaa! Ihastuin nimittäin Bernerin bloggaajapäivillä niin palavasti tähän Marc Jacobsin uutukaiseen, että näin siitä jo untakin. Ihan oikeasti näin! Matti oli unessani ostanut tämän minulle lahjaksi, mutta jostain syystä Masa oli paketoinut minulle Decadence-pakkaukseen jonkin muun tuoksun, ja olin niin pettynyt. Unessani siis. Uni-Matilla on ilmeisesti huono huumorintaju.

Mutta siinä, siinä minun aarteeni nyt on! Ihana, upea, säteilevä, Decadence.

Myönnetään, että ihan ensimmäiseksi ihastuin tuohon pulloon. Hey come on, se on kuin pieni iltalaukku, kahva ja tupsu ja kultaa ja säihkettä! Harakka heittää kärrynpyörää tuon nähdessään. Seuraavaksi ihastuin merkkiin, Marc Jacobsin tuoksut ovat viehättäneet hajunenääni nimittäin aikaisemminkin. Ja sitten, sitten nuuhkaisin tätä aarretta.

Täydellisyyttä hipova talvituoksu. Aistikas, mutta pehmeä, ylellinen, mutta nuorekas. Tuttu, mutta moderni. Luumuinen, meripihkainen, jasmiininen. Mä tykkään.

Tätä herkkua ei piiloteta kaappiin vaan jätetään paraatipaikalle. Ehdotin Matille, että säilytän tätä olohuoneen pöydällä, mutta jostain syystä se ei innostunut ideasta. Muille maailman miehille voisin antaa vinkin, että tämä voisi nyt olla SE lahja, joka saa tyttöystäväsi kyynelehtimään ilosta jouluaattona.

Ihan vaan ajatuksena.

enkku2

Pure love; Marc Jacob’s Decadence.


Posted in and tagged , , by NOORA.