MIESBOKSI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Aina, kun vastaisuudessa alan pohtia mitä ostaisin Matille syntymäpäivä-, joulu-, ystävänpäivä-, nimipäivä- tai vuosipäivälahjaksi, turvaudun tähän listaan. Tuon listan kirjoittaminen oli kaiken sen arvoista, lahjapähkäilyni ovat tipotiessään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laitoin Matille jo ennen joulua tilaukseen miesten LivBoxin ja alkuperäinen suunnitelmani oli laittaa tilauksesta kortti kirjekuoreen ja lahjoa Mattia sillä jouluna. Koska boksin saapumisajankohta osui näin sopivasti ystävänpäivän kylkeen, vaihdoin kuitenkin suunnitelmaa ja ratkaisin ystävänpäivälahjadilemman boksilla. Eilen tuo mystinen boksi sitten odotti keittiön pöydällä töistä kotiinpalaavaa komistusta.

Kun Matti tajusi, että boksi olikin hänelle eikä minulle, ensimmäinen kommentti oli ”Kyllä mä nyt niinku ymmärrän, että miks te tytöt ootte tän avaamisesta niin innoissaan”, ja toinen oli ”Montakos kuukautta tää nyt sitten tulee mulle?”. Olisittepa nähneet sen ilmeen, kun kerroin, että tää on nyt ihan kertaluontoinen juttu..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me ei Masan kanssa haluttu spoilata ylläreitä muilta miehiltä, mutta pakko myöntää, että boksin sisältö oli melkoisen huikea. Täysikokoisia tuotteita oli boksissa monta, extrapojoja saivat Born to Bion suihkugeeli sekä Lumene SOS-sarjan kasvovoide. Dödö sekä näytekokoinen Guessin tuoksu pakataan kuulemma mukaan Barcelonan reissulle.

Matin ajatukset boksista yhteen lauseeseen tiivistettynä: ”Tää oli hei hyvä.” Näin lahjanostajankin näkökulmasta on kyllä todettava, että ei tästä boksi enää paremmaksi olisi voinut muuttua, eli jos joku nyt vielä pähkäilee vaikkapa sen ystävänpäivälahjan kanssa, laittakaapa boksi tilaukseen tästä. Livbox sai myyntiin maaliskuulle lisäerän miestenbokseja, jotka toimitetaan maaliskuussa, mutta joiden sisältö on sama kuin tässä Matin boksissa. Askartele ällösöpö kortti lauantaiksi ja kerro, että hyvää kannattaa odottaa! ;)

Eppu oli ilmeestään päätellen eri mieltä. Se kaiketi kaipasi boksiin tuotteita, jotka olisivat sopineet sen pörröiselle turkille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Yesterday my boyfriend got a surprise, when he received his Valentine’s Day-gift! Livbox for men was a great surprise!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.