HAJUVESISTÄ KAIKKEIN KAUNEIN

P1105046

Hän on pehmeä, mutta samalla näyttävä. Hän tuo juuri sopivasti lämpöä kirpeään pakkaspäivään. Hän on kuin lämmin lumikuningatar. Jouluiseen juhlapukuun pukeutunut kaunotar kantaa mukanaan huumaavan tuoksuista ruusukimppua ja kulkiessaan jättää jälkeensä itämaisten tuoksujen tunnelmaa. Hän poimii matkansa varrelta evääksi appelsiinin ja kietoo yllensä vaniljantuoksua. Hän on juhlien kuningatar.

Hän on Jean Paul Gaultierin Classique, Christmas Collector-asussaan.

P1105049 P1105063

Vaihdan hajuvettä ikään kuin automaattisesti kausittain. Viime vuoden suosikikseni nousi Emporio Armanin Because It’s You, ja tuo huumaavan ihana tuoksu olikin käytössäni loppukesästä alkutalveen asti. Tuoksu on kuitenkin melko kesäinen ja lumen sadellessa maahan, aloinkin jo kaivata vaihtelua hajuvesikokoelmaani.

Pikkusiskoni yllätti minut upealla lahjalla jouluna. Hän oli hankkinut minulle Jean Paul Gaultierin Classiquen Christmas Collector-versiona ja jo pelkästään tuoksun säilytyspurkki sai minut huokailemaan ihastuksesta. Upea lumisadekupu on niin kaunis, että hajuvesi on ollut pöydälläni koristeena, ja samalla tietysti myös päivittäisessä käytössä, joulusta asti.

Miltä sinun talvesi tuoksuu?

P1105060


Posted in and tagged , , by NOORA.