PÄIVÄN NASSU : BOKSIN HELMET

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei pupuset! Jos ette ole vielä aukaisseet tai noutaneet postista helmikuun LivBoxia, niin äkkiä-klik-pois-tästä-blogista etteivät yllärit mene pilalle. Boksista löytyi nimittäin eritoten kaksi tuotetta, joita halusin heti testailla. Päivän Nassussa on tänään molempia boksin uutukaisia, joihin tykästyin heti ensikokeilulla. Helmikuu oli myös miesboksien aikaa ja jos haluat tsekata, mitä mieltä mun murmelini (mä oon maailman surkein hellittelynimien keksijä/käyttäjä! :D) oli LivBoxistaan, löydät Matin mietteitä täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| meikkipohja :  LUMENE Nude Perfection Fluid Foundation  1 Classic Beige  LUMENE Beauty Base Under Eye Concealer |

| silmät : YVES ROCHER Mascara Volume Elixir  LUMENE Blueberry Liquid Eyeliner 1 Rich Black PAESE Kashmir Monoluomiväri |

| huulet : HURRAW Lemon |

* tuotteet blogin kautta saatuja

Heti alkuun on todettava, että meikki on siis tehty aamulla ja kasvokuvat on napattu äsken pitkän työpäivän jälkeen. Meikki on kasvoilla ollut siis jo reilun kahdeksan tunnin ajan. Tästä päästäänkin heti Lumenen uutukaismeikkivoiteen parhaisiin puoliin, kestävyyteen ja peittävyyteen. Meikkivoide on kaikkea muuta kuin tunkkainen, se tuntuu todella kevyeltä kasvoilla, mutta peittää ja tasoittaa kuitenkin pikkuvirheitä. En muista koska viimeksi meikki olisi pysynyt näin freshinä työpäivän ajan.

Nude Perfection-meikkivoiteen lisäksi toinen suosikki löytyi Paesen monoluomiväristä. Jännitin boksia avatessani, että toivottavasti arpaonni on ollut suotuisa ja boksista löytyy juurikin tuo valkoinen sävy. Tykkään nimittäin pitää silmämeikin vaaleana ja pelkistettynä ja edellinen valkoinen nappi oli juuri päässyt loppumaan. Luin mukana tulleesta tuoteselosteesta, että tätä luomiväriä voi käyttää kuivana, märkänä tai rajauksiin ja pigmenttiä tuntuu tästä napista löytyvän runsaasti. Tykkäsin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oliko helmikuun boksi odottamisen arvoinen? Mä olin tyytyväinen jo pelkästään näiden kahden tuotteen perusteella. Pikkusisko nappasi itselleen Nivean kasvoveden ja päätin totella Livboxin kehoitusta antaa mukana ollut Iberon koru jollekin ystävistäni ystävänpäivälahjaksi- te olette olleet niin ihania, että arvon korun blogini Instagram-ryhmässä NYT! ;)

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : It’s here!! February’s LivBox! Me loves it! These two products from Lumene and Paese were my favourites and I wanted to test them right away.


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.