SAFKAA VOITTIVAT..

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hellurei kotikokit! Pari viikkoa sitten starttasin blogissani käyntiin Safkaa-skaban, josta kolme teistä voittivat itselleen Safkaa maanantaista sunnuntaihin-ruokakirjan sekä Safkaa ja vinkkua-tietopaketin. Kirjasetit itselleen voittivat…

TIIA K, TINKE ja LAURA! Onnea voittajille, saatte sähköpostia vielä tänään!

candc812

Koska osallistujia oli hurja määrä, jaan vielä lohdustuspalkintona noiden herkullisten seesampaneroitujen kanavartaiden reseptin kanssanne. Näitä vartaita on meillä kokkailtu jo useampaan otteeseen ja viimeksi lauantaina juhlistimme Suomen itsenäisyyttä vartaiden ääressä. Tulosta siis resepti jääkaapin oveen ja vältyt seuraavalta ruokakriisiltä! ;)

IN ENGLISH : Congratulations Tiia K, Laura and Tinke! You are the winners of the Safkaa maanantaista sunnuntaihin-books! <3


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.