MANSEN JOULU

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Olen nyt muutaman päivän ajan hehkuttanut Wienin joulutunnelmaa, tunnelmallisia joulutoreja ja täyttänyt Instagramini joulupalloilla ja -valoilla. Mutta joulufiiliksen löytääkseen ei välttämättä tarvitse kuitenkaan hypätä lentokoneeseen ja suunnata muille maille, sillä kyllä täältä kotoakin löytyy joulumaa jos toinenkin. Tai noh, sitä joulun lumista ihmemaata en voi luvata, mutta..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matin vanhemmat viettivät luonamme viikonloppua ja lauantaina kävimme tutustumassa Tampereen keskustan jouluun. Aloitimme kierroksemme Tallipihalta, omasta suosikistani. Tallipiha oli tunnelmallinen joulun aarreaitta vesisateesta huolimatta. Pienestä Joulupuodista voi käydä tekemässä lahjahankintoja, herkkusuille löytyvät joulun parhaat suklaalahjat Pienestä Suklaapuodista, ja lampaat ja hevoset tuovat hyvää joulumieltä niin pienille kuin isoillekin Tallipihan kävijöille. Pienistä kojuista voit löytää uniikkeja aarteita pukinkonttiin ja Kuninkaankadulta voit jatkaa näppärästi jouluvalojen saattelemana jouluista kierrostasi Keskustorille Finlaysonin alueen läpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keskustorin Joulutori avasi ovensa 5. päivä ja lauantaina väkeä oli jo runsaasti liikenteessä. Joulutori kokoaa joka vuosi Keskustorille jouluisia kojuja, joista torillakävijä löytää niin silmänruokaa kuin herkkuja masuunsakin. Keskustorin näyttävän kuusen juurelle on rakennettu jouluinen miljöö, josta löydät taatusti ideoita joulupakettien täytteeksi. Ja jos hyvin käy, saatat vaikka törmätä Joulupukkiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen verran jouluisiin tunnelmiin pääsin kierroksemme aikana, että rallattelin koko loppupäivän joululauluja. Vuoden ensimmäiset glögit hörpittiin munkin kera Joulutorilla olevasta Pyynikin Näkötornin omasta pikkukahvilasta ja kotiin kannettiin muutamia spesiaaleja jouluherkkujakin.

Tervetuloa Tampereelle joulu. <3

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

10831880_414399592041955_396389825_n

IN ENGLISH : Santa Claus has arrived! Or at least, Christmas has arrived to my hometown. On Saturday, we visited the Christmas market on the city centrum and I even got to meet Mr. Claus. Even without the snow, the city is definitely ready for the holidays.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.