IT’S X-MAS IN THE HEART THAT PUTS X-MAS IN THE AIR

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen kiersimmekin jo yhdessä tamperelaisia joulun must-see-paikkoja, mutta harmaan aamun kunniaksi ajattelin julkaista vielä jouluisen lauantaimme asukuvia vesisateen keskeltä.

TAKKI / JACKET BIKBOK   HUIVI / SCARF GINA TRICOT  FARKUT / JEANS VERO MODA (*blogin kautta saatu)  HANSKAT / GLOVES H&M  LAUKKU / BAG GUESS*

Ensinnäkin, oli virhe lähteä vesisateeseen villakangastakilla ja toiseksi, oli virhe kuvitella, että vesisateella ei voisi olla kylmä. Olinkin kierroksemme jälkeen aivan syväjäässä, mutta onnellinen siitä, että muistin sentään kaivaa jouluhuivini esiin kaapin syövereistä. Toivon niin kovin, että tämän talven aikana pääsen ulkoiluttamaan edes pari kertaa lempparipipojani sekä lempparitalvikenkiäni, ja lempparitoppatakkiani ja toppahousuja ja voi kunpa pääsisi hiihtämäänkin.. Noh, kumppareilla mennään toistaiseksi.

Käsi ylös kuka toivoo joka aamu herätessään ja ikkunasta ulos katsoessaan, että maahan olisi satanut valkoinen lumipeite.. <3

IN ENGLISH : Good morning guys! It’s still raining in Finland and wearing the winterclothes is still impossible. Wellies is all you need at the moment. Here’s my rainy outfit from the Saturday when we visited Christmas market in Tampere. Grey and blue, with the pop of red.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.