KESÄINEN RESEPTISI VOI LENNÄTTÄÄ SINUT PIAN MAAILMALLE

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myönnetään. Olen aivan noviisi viinien tuntemuksessa. Siksipä iminkin kaiken uuden tiedon itseeni, kun minä, Jonna, Veera ja hurja määrä teitä lukijoita, istuimme yhdessä Lasipalatsin kabinetin pöydän ääreen ja aloitimme Emiliana-luomuviinien ja erilaisten makuparien testaamisen.

Nyt tiedän muun muassa sen, miksi viiniä pyöritellään lasissa tai miksi viinilasiin kannattaa välillä työntää myös koko nenä- kun viini saa ilmaa nousevat maut ja tuoksut paremmin esiin ja viinin juominen nousee vallan uusiin ulottuvuuksiin, kun sitä juodessa voi samalla tehdä tarkempia havaintoja sen mausta ja ominaisuuksista.

Kun sitten vähän aikaa sitten vietimme kesäjuhlia maalla, löytyi pöydästä kolmea erilaista herkkua, hernepestoa, oliivitapenadea sekä katkarapuskagenia. Uusien oppieni avulla halusin löytää täydellisen makuparin Emilianan Natura-luomuviinille näiden erilaisten makujen maailmasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maistellessani Emiliana-viinejä ensimmäistä kertaa, nousi suureksi suosikikseni viinien joukosta luomuviini nimeltä Natura. Lasipalatsissa vietetyn maistelutuokion jälkeen valkoviineistä omia makuhermojani kutkutteli kuitenkin eniten Adobe ja mietinkin tämän johtuneen siitä, että osasin yhdistää Adoben juuri oikeisiin makuihin sormisyötäviä napostellessamme.

Perehdyttyäni tarkemmin makuparien maailmaan, selvisikin nopeasti, että kuivaa ja hapokasta, kevyen mangoista Naturaa suositellaankin juotavaksi etenkin kala- ja äyriäisruokien sekä salaattien kaverina. Siksipä katkarapuskagen muodostikin Naturan kanssa täydellisen yhdistelmän ja oman valkoviinisuosikin valitseminen muuttuikin yhä vaikeammaksi. Onneksi ongelmaa ei tarvitsekaan ratkaista, Suomesta löytyy nimittäin Alkoista näitä molempia raikkaita kesään erinomaisesti sopivia juomia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VOITA 500 EURON MATKALAHJAKORTTI:

Yllä olevan ohjeeni avulla pääset siis testailemaan kuinka herkullisen makuparin Natura-viini ja katkarapuskagen muodostavatkaan, mutta Emiliana ja Re:fashion haluavat nyt myös kuulla, mitä herkkuja teidän keittiössänne syntyykään. Osallistumalla Emilianan ja Re:fashionin yhteistyössä järjestämään reseptikilpailuun (K-18) täällä, voit nimittäin voittaa itsellesi 500 euron matkalahjakortin.

Yhdistä oma kesäherkkusi Emiliana-viiniin ja käy jakamassa reseptisi kampanjasivustollamme. Eniten tykkäyksiä kerännyt resepti lennättää tekijänsä maailmalle.

Osallistumisaika päättyy 31.7. Nyt jos koskaan kannattaa tehdä retki makuparien maailmaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.