MAISTUISIKO PULLOLLINEN MUODIKASTA MOCCAA?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_5632 IMG_5619

Inspiraation asukokonaisuuden luomiseen voi välillä löytää jopa yllättävästäkin asiasta, vaikkapa suklaisesta maitokahvijuomasta. Me Re:fashion-bloggaajat stailasimme nimittäin itsellemme asut Frezza-maitokahvijuomiin sopiviksi! Minun makuni, herkullinen ja virkistävä Frezza Mocca innosti minua kokoamaan lookini yhteen maanläheisiä ja pehmeitä sävyjä käyttäen. Pauligin Frezzat saivat uudet vaatteet yllensä viime keväänä ilmeen uudistuessa ja Mocca-pullosta löytyykin tismalleen samoja sävyjä kuin vaatteistani. Frezza Mocca sai jopa tämän vaaleaverikön vaihtamaan hetkellisesti väriä, kun halusin lookillani tuoda esiin myös maitokahvijuoman suklaista ja pehmeää makua.

Äänestämällä omaa asusuosikkiasi Re:fashionin ja Paulig Frezzan kampanjasivulla, voit voittaa kahvintuoksuisia Frezza-tuotepalkintoja. Onko suosikkisi Latte-Kaisa, Vanilla-Salla, Forte-Iina vaiko Mocca-Noora? Äänestämään pääset tästä.

IMG_5645 OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_5584

Haluamme nähdä myös sinun Frezza-tyylisi. Hanki syksyn viilein asuste, herkullinen Frezza-maitokahvijuoma ja ota kuva Frezza-lookistasi, jossa mukana on myös Frezza-pullo. Lisää kuvasi Instagramiin 21.9. mennessä tägillä #frezzalook ja merkitse kuvaan myös @pauligfi. Me bloggaajat valitsemme omat suosikkimme osallistumisajan päätyttyä ja voittajat palkitaan 200 euron Net-a-Porter-lahjakortein. Mukaan ladatut kuvat päivittyvät myös kampanjasivullemme ja bloggaajat julkaisevat voittajat Instagram-tileillään 29.9.

Herkullisia ja mukavia stailaushetkiä kaikille, en malta odottaa, että näen millainen on sinun Frezza-tyylisi. Ja hei, haluan ehdottomasti kuulla mikä viileistä Frezza-maitokahvijuomista on sinun suosikkisi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_5640

Photos: Roosa Näppilä

IN ENGLISH : Sometimes, you can find inspiration for your outfits for example from the different flavors of Frezza-coffee. Yes, that’s right. Which outfit is your favourite? Vote HERE.


Posted in muoti and tagged , , , by NOORA.