SUKLAINEN HYVITYS

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Herkulliset yhteistyöt ovat näin joulun alla kovasti mieleeni. Suussasulavalle suklaalle ei voi eikä tarvitsekaan sanoa ei, kun lopputuloksena saattaa iltateensä vierestä löytää tämän näköisen suklaisen mutakakun. Ensimmäinen kertani ikinä, ja heti meni nappiin.

c1

TÄLLÄ OHJEELLA ONNISTUT MYÖS SINÄ:

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Sulata kattilassa yhteen 200 g suklaata (esim. 1 levy Fazerin sinistä) ja 200 g voita. Vaahdota toisessa astiassa 2 dl sokeria ja 4 munaa. Yhdistä seokset. Lisää joukkoon 2 ½ dl vehnäjauhoja ja 1 tl leivinjauhetta. Sekoita. Kaada seos jauhoitettuun vuokaan.  Paista uunissa 20 minuuttia. Parhaimmillaan mutakakku on seuraavana päivänä, kun sisuskin on hieman kiinteytynyt.

Tähän kakkuun tarvittava suklaalevy matkasi kauppakassissani kotiin muiden ruokaostosten kera, mutta nyt sinulla on herkullinen tilaisuus liittyä Ostohyvityksen asiakkaaksi ja saada itsellesi ilmainen suklaalevy, vaikkapa juuri tätä mutakakkua varten.

Kun liityt Ostohyvitys-palveluun TÄMÄN LINKIN KAUTTA (KLIK!) ja teet Ostohyvityksen kautta onnistuneesti ostoksen mistä tahansa Ostohyvitykseen kuuluvasta verkkokaupasta, saat itsellesi koodin, joka oikeuttaa sinut noutamaan itsellesi Fazer-suklaalevyn (200g) lähimmältä R-kioskilta.

c4 c3

Muistattehan vielä kuinka Ostohyvitys toimii? Eppuhan löysi täydellisen uuden kotikolon Zooplussalta ja tällöin tuo hankinta tehtiin juuri Ostohyvityksen kautta. Kirjauduin Ostohyvitykseen, klikkailin tieni Ostohyvityksen kautta Zooplussalle, tein ostokseni ja saman tien bonussivulleni kirjautui hyvitystä ostoksistani. Juuri vähän aikaa sitten tein Nelly.comilta jouluostoksia. Ostoksieni loppusummasta sain takaisin  11,50%. Mielestäni on suorastaan tyhmää olla liittymättä tähän palveluun, mikäli verkkoshoppailu on salainen paheesi tai mieluinen harrastuksesi. Esimerkiksi Fashionstore.fi:ltä hankkimastani Guessin aitonahkaisesta laukusta (405,00€), kertyy Ostohyvitystä 7% eli lähemmäs 30 euroa. Tuollainen summa tuntuu myös positiivisesti lompakossa!

Makoisia shoppailuhetkiä! ♥

 // Mudcake, first time ever and I fell in love right away! So GOOD.


Posted in ruoka and tagged , , by NOORA.