HUIKKA VIHREÄMPÄÄ TULEVAISUUTTA?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei te kaikki helsinkiläiset! Oletteko ohikulkeissanne jo huomanneet Rautatientorille kasvaneen seinän, jonka uskaltaisin väittää olevan tällä hetkellä Helsingin vihertävin nähtävyys ja näyttävin ympäristöystävällisemmän tulevaisuuden maamerkki?

Tuolla 13 metriä korkealla ja 6 metriä leveällä kasviseinällä halutaan tuoda esiin tärkeää viestiä, ”olemme askeleen lähempänä tulevaisuuden pulloa”. Coca-Cola on nimittäin ottanut askeleen siihen suuntaan, että käyttämiemme muovipullojen hiilijalanjälki tulee huomattavasti pienenemään tulevaisuudessa. Coca-Colalla on nimittäin upea tavoite- 100%:sti kasvimuovista kehitetty juomapullo. PlantBottle, kasvimuovipullon ensimmäinen versio otetaan käyttöön meillä Suomessa tänä syksynä 0,5 litran Coca-Cola-pulloissa! PlantBottle sisältää enää 35% öljypohjaista muovia, mutta tavoitteena on, että joidenkin vuosien kuluttua juomapullot voidaan valmistaa kokonaan kasveista valmistetusta muovista. PlantBottle onkin tärkeä askel kohti tulevaisuuden pulloa.

Pohjoismaiden suurimmalla ulkokasviseinällä juhlistammekin tätä tulevaisuuden pulloa, joka tuntuu ja näyttää täysin samalta kuin perinteinenkin muovipullo ja joka tuttuun tapaan voidaan kierrättää yhä uudelleen ja uudelleen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ulkokasviseinä on rakennettu yhteensä tuhannesta yksittäisestä kasvista, joista kukin  roikkuu seinässä omassa pussissaan. Rautatientorille 9.9. pystytetty kasviseinä puretaan nyt tulevana lauantaina, 21.9., ja tuo hurja määrä kasveja jaetaan onnekkaille ohikulkijoille.  Niin mahtavaa! Torilla tavataan, eikös? ;)

SONY DSC

// Have you heard about Coca-Cola’s PlantBottle? Read more here.


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.