KESÄ 2014, OLIT IHAN PARAS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Istuin eilen junassa mukavan blogipäivän jälkeen matkalla Helsingistä takaisin kotiin Tampereelle ja sateen piiskatessa ikkunaa aloin miettiä mennyttä kesää. Hurjan hienoa mennyttä kesää. Kesä oli aurinkoinen, lämmin, tapahtumarikas ja unohtumaton. Se oli kesä, joka ansaitsee vielä yhden oman postauksensa.

Nämä olivat minun kesäni kohokohdat:

P7262216-800x1066

1. WE HAD A PARTY!! Kun muistelen taaksepäin mennyttä kesää blogini kannalta, tämä heinäkuinen postaus kummitätini 50-vuotisjuhlista nousee ensimmäisenä mieleeni. Sain kunnian olla isojen bileiden kuvausseinävastaava ja rakastan yli kaiken postauksessa olleiden kuvien värimaailmaa, energiaa ja fiilistä. Teemabileitä on kyllä mahtava kuvata, katsokaa nyt noita mimmien mekkoja!

P7292353-800x1066

2. HANKOON, TAMPERETTA PAKOON SOUDAN, HANKOON Ihanin kesäpäivä vietettiin perheen kesken Hangossa, jossa vierailin tuolloin ensimmäistä kertaa. Kiljuimme Roosan kanssa meren rannalla kuin pikkutytöt ja kastoin varpaani ensimmäistä kertaa meriveteen. Yksi elämäni aurinkoisimmista päivistä.

P8233435-800x1066

3. WHAT A #CHEEKEND! Sitä odotettiin, hehkutettiin ja fiilisteltiin. Nappasin Matin mukaani ja suuntasimme täpötäydelle stadionille Helsinkiin. Muistelen olleeni keikalla aivan sanattomana, kun yllätys toisensa jälkeen keikka helli katsojiaan. Kuten se armoton vesisadekin. Tähtisadekuuroja parhaimmillaan.

P7212005-800x1066

4. SUPERIOR HOLIDAY Aina ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan. Koska päätimme tänä kesänä olla lähtemättä Matin kanssa ulkomaanreissulle, oli aivan ihanaa suunnata niinkin lähelle kuin Hämeenlinnaan hotellilomalle. Kävimme Hämeen linnassa, kyselimme teiltä vinkkejä reissullemme ja kilistelimme skumpalla aurinkoisen sviitin parvekkeella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. KUKKAISNEITO Roosa viettää syntymäpäiviään elokuun puolessa välissä ja kesä tuntuu aina noiden juhlien jälkeen kääntyvän alkusyksyn puolelle. Roosan synttäreillä kesä helli vielä kuitenkin synttärivieraita ja kuten minä, tekin ihastuitte valtavasti Roosan synttäriasuun, jonka aidoista kukista tehty seppele viimeisteli.

Kiitos kesä 2014, olit paras.

IN ENGLISH : It was one of the best summers of my life. I just had to make a one more post and choose my top5 of the summer 2014. These were my favourite moments, which were yours?


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.