HALUATKO LIISAKSI IHMEMAAHAN?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

korvikset

Perjantaina kerroin teille, millainen onkaan tämä hullunkurinen joukko täällä blogin takana, mutta muistatteko, kun jokin aika sitten avasin tarinaa myös blogini nimestä? Tuossa postauksessahan kerroin, että ”Curiouser & Curiouser” on Liisan lausahdus tuosta hurmaavasta klassikkoteoksesta Liisa Ihmemaassa ja samalla esittelin teille maailman suloisimmat korvikset, jotka Veera teki minulle ystävänpäivälahjaksi.

Koska niin moni teistä ihastui noihin korviksiin, ostin Veeralta yhden parin aarteita arvottavaksi. Tällä arvonnalla toivotankin teidät kaikki vielä tervetulleeksi tänne uuden blogikodin puolelle ja toivon, että koemme vielä yhdessä monen monta seikkailua ja tunnemme itsemme Liisoiksi Ihmemaassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osallistut tämän suloisen korvisparin arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Koska toivon, että nämä korvikset löytävät uuden kodin blogini lukijan luota, annan tupla-arvat arvontaan niille, jotka seurailevat blogiani Facebookissa, Instagramissa, Bloglovinissa tai Blogilistalla (mainitsethan tästä kommentissasi). Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy torstaina 12.3. klo 18:00.

Hyväntuulista naistenpäivää arvon kollegat! <3 Jos haluatte lahjoa itseänne naistenpäivän kunniaksi, suosittelen kurkkaamaan millaisia aarteita Veeralla on myynnissä..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

enkku2

Did you know that Curiouser & Curiouser is said by Alice in Wonderland? My friend Veera makes beautiful and unique earrings and I wanted to organize a little giveaway for you guys! If you want to try to win these gorgeous earrings, just leave a comment into this post’s commentbox. The winner will be announced on Thursday. Good luck Alices!


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.