MEIRÄN URKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oliskos se pitkästä aikaa koirapostauksen paikka?! Jo pidemmän aikaa matkassa mukana olleet lukijat tietävätkin, että tämä meidän laumamme on mulle valtavan tärkeä ja eläinrakkaana tyyppinä postailen mielelläni myös näiden karvaisempien tyyppien kuulumisia blogiini. Uusia lukijoita on kommenttien perusteella jokunen hypännyt matkan varrella mukaan, joten olisikin hauska kuulla millaisia koiruuksia ruutujen toiselta puolen löytyy?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me lähdettiin tänään porukalla ex tempore-synttäreille, kun Roosa aamulla vitsaili, että Uljas kiipeää mököpuuhun jos Eppu ei saavu sen synttäreille (…). Laumamme nuorin tyyppi, Roosan ja V:n Urkki täytti tänään nimittäin 2 vuotta, eikä lastenkutsuille voitu tietenkään suunnata ilman lahjaa. Tuo S-Market ei osoittautunut miksikään koiralahjojen aarreaitaksi ja lopulta mun ostoskoriin päätyi melkoisen hämmentävän kannen omaava lehti ja ankkalelu. Uljas ei niinkään arvostanut lahjuksiani, mutta halailla se halusi. En ole ikinä tavannut koiraa, joka oikeasti lyö käpälät olkapäille ja tulee antamaan halin. Mun täytyy joskus kuvata teille videolle Uljaksen halikohtaus.

Eli tuo lehti lähinnä nauratti porukkaa (paras kansikuvamalli ja -stailaus ikinä! :D) ja se lelu..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. se heitti heti lusikan nurkkaan, kun Uljas päätti irroittaa siltä ensin silmän ja sitten sisukset.

Että semmoset synttärit.

IN ENGLISH : Congratulations Uljas, it’s your 2nd birthday! Uljas the Italian Greyhound is weird and lovable, it gives you hugs and hugs and some more hugs. It’s one of the most funniest dogs I have ever met.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.