DÍA DE LOS MUERTOS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teemabileiden kuningatar, pikkusiskoni Roosa poikaystävineen kutsui ison joukon ystäviään korkkaamaan uuden tupansa viime lauantaina. Kuten kuvistakin voi päätellä, teemana oli meksikolaisten Kuolleiden päivä ja sanat eivät riitä kuvailemaan kuinka hienoissa lookeissa ihmiset saapuivatkaan paikalle. Upeaa, että porukka panostaa yhä enemmän ja enemmän teemabileisiin ja Roosa oli ruokaa myöten pistänyt vallan mainiot bileet pystyyn.

Heiluin itse niin ahkerasti kameran takana, että oma asuni jäi vallan kuvaamatta. Ylläni oli kuitenkin tämä ihana hapsuviitta ja korvissa killuivat valloittavat sulkakorvikset. Jos taidot olisivat riittäneet, olisin niin kovasti halunnut myös tuollaisen kunnon maskin kasvoilleni, mutta pitänee nyt vain sinnikkäästi alkaa ensi vuoden bileitä varten itse sellaisen tekoa treenailemaan.

Kiitos Roosalle, V:lle, Igorille ja Uljakselle muistorikkaista tupareista! <3

IN ENGLISH : It was such a happy Halloween. Thank you Roosa for a great housewarming-party! <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.