VIIME VUODEN KOLME KOVINTA

Matti: ”Jos sun pitäis valita kolme viime vuoden kovinta juttua, mitkä ne olis?”
Noora: ”Tää on helppo.”

P9025425-1 P9025340

ROOSAN & VEETRIKIN HÄÄT

On sanomattakin selvää, että vuoden 2017 kohokohta olivat pikkusiskoni häät. Vaikka en ole vielä onnistunut herättelemään sisuksissani uinuvaa hääihmistä, oli hurjan ihanaa olla osana järjestämässä  ainoan siskoni häitä. Sain myös kunnian toimia häissä valokuvaajana ikuistamassa muistoja talteen. Ehdottomasti tunnelmallisimmat häät, joissa olen ollut, mutta mikä nyt voisi edes olla tunteellisempaa kuin katsella oman pikkusiskonsa astelevan avioon.

Postauksia:

THE WEDDING PHOTOS
WHAT’S IN MY BAG : WEDDING EDITION
SNEAK PEEK : MINUN MEKKONI HÄIHIN
ROOSAN POLTTARIASU
PAPARAZZIKUVIA OMASTA HÄÄTYYLISTÄNI

IMG_6893 P8022168

SE YKSI KAUNIS KESÄPÄIVÄ

Tein töitä miltei koko kesän, ja kesälomani ripottelin muutaman päivän pätkiin. Ainoastaan yksi lomapäivä on jäänyt kristallikirkkaana mieleeni. Se oli yksi kesän parhaista päivistä. Äitini oli tainnut huomata, että kaipasin töistä pientä breikkiä ja hän oli suunnitellut meille ihanan roadtripin. Elettiin jo elokuun alkua, mutta tuona päivänä, kun upotin varpaani Yyterin hiekkaan tuntui siltä, että kesä oli vasta alkamassa.

Postaus:

KESÄN ENSIMMÄINEN PÄIVÄ

P7150773 P7150799

ESSENCE BIRTHDAY PARTY IN BERLIN

Vuoden ainoa ulkomaanmatka suuntasi Berliiniin, kun saimme Iinan kanssa kutsut saapua juhlimaan essencen 15-vuotissyntymäpäiviä. En ole tehnyt kovinkaan montaa ”blogireissua”, joten nautinkin tuosta reissusta joka solullani. Oli hurjan upeaa, että rakas harrastukseni lennätti minut yhtäkkiä maailmalle, juhlimaan pinkillä kuorrutettuja, kansainvälisesti tunnetun meikkibrändin syntymäpäiviä.

Postauksia:

ME LÄHDEMME JUHLIMAAN ESSENCEN SYNTYMÄPÄIVIÄ
MUURILLA
#ESSENCEBIRTHDAYBASH THROUGH MY PHONE
#TRAVELTAG FEAT. IINA
GETTING READY FOR THE ESSENCE-PARTY

Kuinka vastaisit samaan kysymykseen – mitkä jutut pääsivät sinun vuotesi top3:seen?


Posted in and tagged , , by NOORA.