MAATILANPRINSESSOJEN JALANJÄLJILLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valokuvaaminen saa minut inspiroituneeksi kaikista eniten silloin, kun objektiivini edessä on eläimiä. Eläimien kuvaaminen on palkitsevaa ja välillä myös äärimmäisen turhauttavaa, mutta kaikki se vaivannäkö palkitaan silloin, kun käy muistikortilta läpi sinne tallentuneita otoksia. Olinkin siis enemmän kuin innoissani, kun kuulin, että työpaikkamme tyky-päivää vietettäisiin tänä vuonna Ilolassa, maatilamatkailukeskuksella, josta kaikenkarvaisia otuksia löytyi vaikka kuinka!

Heti Ilolaan saavuttuamme alkoi minusta  tuntua siltä, että olen käynyt täällä ennenkin. Talon väki näytti tutulta ja ympäristö sellaiselta, että näissä maisemissa olisin seikkaillut ennenkin. Syy tähän kaikkeen selvisi pian, kun seinällä komeilevasta valokuvasta bongasin tuttuja naamoja ja tajusin, että näiden neitokaisten meininkejä vahtasin juuri menneenä viikonloppuna tv:stä..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ilolan maatila löytyy siis Tampereen ja Hämeenlinnan puolesta välistä, Valkeakoskelta, joten täältä Tampereelta Ilolaan pääsee helposti alle puolessa tunnissa. Toimiva maatila eläimineen ja luomuviljeltyine peltoineen tarjoaa kaupunkilaiselle paljon uutta nähtävää ja kuvittelisin eritoten lasten viihtyvän näissä maisemissa erinomaisesti. Lähituotepuodista kannattaa kotiinviemisiksi hankkia herkkuja ja maatilalla palvellaan niin majoittujia, kuin juhla- ja kokousvieraitakin, unohtamatta myöskään ratsastustunneille saapuvia. Ilolan perhe pitää maatilaa yllä suurella sydämellä ja otti vieraat avosylin vastaan. Ihana paikka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottavasti tämä eläimellinen kuvapläjäys korvaa nyt hieman sitä, että tänä sunnuntaina ei starttailla uutta arvontaa tavan mukaisesti käyntiin. Päällä oleva tauti verottaa sen verran vielä voimia, että yritän tämän päivän käyttää vielä toipumiseen, jotta pääsen starttaamaan uuden viikon hyvillä mielin. Ilolasta ostamani Niiskuneiti-hunaja on tosin ollut erinomainen apu toipumiseen ja kukapa voisi olla synkällä mielellä näitä söpöliinejä katsellessa.

Viettäkää ihana elokuun viimeinen päivä! <3

10643917_529550007189370_1615473632_n

IN ENGLISH : Taking pictures of animals is so rewarding. These cutiepies are from Ilola’s farm and I took so many pictures of them! I could have spent hours and hours just by taking pictures of the pigs, and the bunnies and the kittens. Oh they were so cute! While visiting Valkeakoski, you must go and visit Ilola’s farm also.


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.