ELOKUUN SUOSIKKI : KIILTO POIS!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Mitä saadaan, kun yhdistetään samaan kroppaan syysflunssa ja mahatauti? Nuukahtanut bloggaaja, joka tuli tänään ensimmäisen kerran esiin peiton alta vasta iltakuudelta. Olo on siis ollut joskus virkeämpikin, mutta koska tarkoituksenani oli kertoa teille elokuun suosikkituotteestani, päätin reippaana tyttönä laittaa läppärin päälle ja kertoa mikä tuote tulisi löytyä jokaisen naisen käsilaukusta!

Törmäsin vastaavanlaiseen tuotteeseen jo pari vuotta sitten, kun ostin Stockmannilta nipun puuteripapereita. Puuterivihkonen oli minulla pitkään kovassa käytössä, kunnes totesin, että ne eivät olleetkaan iholleni niin hellävaraisia kuin olin kuvitellut. Paperit toimivat, mutta iho alkoi pian kuivua ja päättelin sen johtuvan epäsopivista puuteripapereista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otin siis melko varauksella testiin nämä Oriflamen Oxygen Boost Face Blotting-tissuet. Paketissa on 50 paperia ja ensivaikutelma oli varsin positiivinen, sillä aiemmasta puuterivihkosestani oli vaikea saada yksittäistä sivua repäistyä irti. Oriflamen pakkauksessa paperit on valmiiksi irroiteltu toisistaan ja läpässä oleva tarra irroittaa saatavillesi paperin kerrallaan. Plussaa kätevyydestä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valtavasti plussaa saavat myös itse paperit. Kun pitkän päivän jälkeen haluaa saada meikin nopeasti kuntoon, paperi imee tehokkaasti kasvoilta ylimääräisen kiillon ja ihosta tulee kauniin matta. Lookin saa siis paperia käyttämällä nopeasti kuntoon sotkematta kuitenkaan meikkiä. Nämä kiillonpoistopyyhkeet soveltuvat omaan käyttööni paljon paremmin kuin varsinaiset puuteripaperit, eivätkä ne ole aiheuttaneet haittaa melko pintakuivalle iholleni.

Halusin siis ehdottomasti vinkata myös teille tästä näppärästä tuotteesta. Itse olen nimittäin todella laiska korjailemaan meikkiäni päivän aikana, joten kiillonpoistopyyhkeet toimivat loistavana ensiapuna. Oletteko testanneet?

Postauksessa esitelty tuote blogin kautta saatu.

IN ENGLISH : I received a gift from Oriflame and guys, this product is amazing! Oriflame’s Oxygen Boost Tissues should be found in every woman’s purse because with the help of these tissues, you can fresh up your make-up easily. Me likey, and I’m sure that you would like too!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.