PERJANTAIN PETO

PB110814 PB110817IMG_1509

Wäääääää — ja pöydät täyteen, maailma aukee, estot lähtee — peto on irti!

Mä melkein flippasin.

Huhheijakkaa millainen perjantai tästä vielä muodostuikaan. Muistatteko, kun tässä postauksessa kerroin, että Suomessa on muutama sellainen stara, joiden kanssa haluaisin kaverikuvan? Mainitsin tuolloin, että Antti Tuisku on yksi näistä henkilöistä ja tänään, voi tänään, se oli niin lähellä! Pääsin sentään jo kertomaan Antille, että olen tapaamista ja kaverikuvaa odottanut kymmenen vuotta, mutta siitä huolimatta, rules are the rules, tänään ei Koskikeskuksessa saanut selfieitä räpsiä. Se oli täysin ymmärrettävää- Koskikeskuksen keskusaukiolla kiemurteli nimittäin pitkä tuiskuttajien jono, ja jokainen meistä halusi signeerauksen uunituoreeseen Petokesäänsä.

PB110808PB110798 PB110829 PB110826

Vaikka kaverikuva jäi tällä(kin) kertaa ottamatta, sain kuitenkin luvan napata Antista kuvan tänne blogin puolelle, joten tässä Anatuden terkut myös teille kaikille sinne ruutujen toiselle puolelle! Juttelin hänen kanssaan ehkäpä noin pari minuuttia, mutta minulle jäi niin hyvä fiilis tuosta lyhyestä höpötystuokiosta, että olen jo pari tuntia kulkenut ympäriinsä hölmö virne kasvoillani. Antti vaikutti niin kivalta tyypiltä!

PB110833

Koska arkistojeni aarteiden joukosta löytyy jo Antin nimmari kymmenen vuoden takaa, oli päivänselvää, kenelle pyydän signeerauksen joululahjapakettiin. Ja tietysti juuri tuolle Tammerfest-sivulle; meillä oli superkivaa tuolla keikalla Iinan kanssa ja kun kehuin Tuiskullekin tuota keikkaa, hän totesi itsekin päivän olleen aivan mieletön. Hihii, sisälläni uinunut fangirl heräsi taas niin eloon, että oikein harmittaa, kun takataskussa ei ole lippuja viikonlopun Pakkahuone-keikoille.

Aivan mieletöntä, että Tuisku esiintyy Tampereella kolmella loppuunmyydyllä keikalla. Keinukaa minunkin puolestani! <3

Ps. Mä hihittelen täällä onnesta itsekseni, Antti Tuisku jakoi juuri ottamani kuvan Insta-tilillään. Hei ehkä siisteintä ikinä.


Posted in and tagged , , by NOORA.