ALL ABOARD!

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuka tekee tortilloja harvoin vain ja ainoastaan sen vuoksi, että ne ovat taatusti yksi maailman sotkuisimmista ruuista?

Olen pesiytynyt äidin ja iskän vierashuoneeseen sairastamaan Matin ollessa työreissulla ja voin kertoa, että tällä potilaalla on ollut melkoisen hyvät oltavat. Eilen keittiöstä kajahti ”Syömään!”-huuto ja pöytään oli katettu melkoinen läjä herkkuja tortilloihin kasattavaksi. Ruokahalu palasi välittömästi takaisin mahataudin jäljiltä ja sunnuntailounas palautti hymyn huulille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt te siellä ihmettelette, että miksi ihmeessä teen postauksen maailman simppelimmistä sunnuntaisafkasta, mutta katsokaahan, oletteko ennen törmänneet noin käteviin tortillaveneisiin!? Tortillat ovat sotkuisaa ruokaa ja hermohan siinä menee, kun tortillatäytteet tipahtelevat rullan sisuksista lautaselle (..Noora, kuka käskee täyttää ne tortillat niin täyteen, kuka?). Supernäppärät tortillakipot. Siinä ratkaisu ongelmaan.

Erinomainen täyte tortillapaattiin syntyi jauhelihasta ja Rainbown Chili-ateriakastikkeesta. Itse sulloin veneen sisään myös tomaatteja ja salaattia sekä Valion Emmental-juustoraastetta. Eikä yhtään sotkua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja hei, tänään jos koskaan juuri tälläinen herkkusapuska on paikallaan, sillä syyskuu startataan käyntiin jännittävien uutisten (klik!)  kera!

IN ENGLISH : Hey guys! I thought it would be a proper way to start the new week by showing you some pictures of my yesterday’s lunch. I love love love tortillas and especially these ones were superdelicious. Happy Monday guys! I hope I didn’t make you hungry! ;)


Posted in ruoka and tagged by NOORA.