CHEEK | HAKAMETSÄ, 13.2.2016

DSC05386

Että sellainen ilta!

Eilen oli aika kaivella jo elokuussa ostetut Cheekin jäähallikiertueen liput esiin ja suunnata Hakametsään tsiigailemaan tupsukorvien sijasta Cheekiä. Minulla kävi syksyllä mieletön tuuri, kun sain klikattua ostoskoriin kaksi Chekkonen-lippua, jotka oikeuttivat pääsyn Golden Circleen  ja ovilla mukaan annettin vielä lisäksi kiertuetavaraa täynnä oleva Alpha Omega-kangaskassi. Olin siis jo etukäteen varma siitä, että illasta tulee varmasti mah-ta-va, mutta päätin varmistaa asian ottamalla mukaani keikka-sidekickini Iinan, jonka kanssa ollaan löydetty toisemme samoilta keikoilta jo useammankin kerran.

DSC05498DSC05387

Eilisen postaukseni kuva piti muuten tismalleen paikkansa. Päästiin Iinan kanssa miltei eturiviin, ja parhaamme mukaan yritimme ikuistaa teillekin fiiliksiä talteen; välillä kännykällä, välillä kameralla, välillä lainasin Iinan kameraa, välillä Whatsappailin kavereille kuvia.. Kamera oli pakko välillä laittaa laukkuun, että muistaisin nauttia ihan livefiiliksistäkin.

Hakametsä taipui äärimmäisen hyvin keikkapaikaksi, ja tulipahan koettua tälläinenkin elämys tuossa kovin tutussa hallissa. Lippujen metsästäminen oli kaiken sen vaivan arvoista, sillä keikka oli taas aivan järjettömän huikea. En oikein tiennyt mitä odottaa, kun takana oli niin ainutlaatuinen stadionkeikka kuin räjähtelevä Blockfest-paluukin, mutta jälleen kerran sokka vedettiin irti ja Hakametsässa biletettiin äärirajoille asti.

DSC05539

Paikkamme sijaitsivat lavarakennelman sisällä ja pääsimme lähietäisyydeltä seuraamaan niin liekkien loimuamista kuin Cheekin keinumista rautakehikossa päittemme yläpuolella. Kahteen tuntiin mahtui siis paljon ja oli ilo nähdä Tampereella myös vierailevia tähtiä kuten Elastinen, Diandra ja Jenni Vartiainen. Huh, melkoinen spektaakkeli kertakaikkiaan!

Olet sinä aikamoinen Chekkonen.

Psst. Alla olevissa kuvissa vilahtaa VIP-kassin sisältö, eli jos olet vasta menossa Cheekin keikalle VIP-lipun kera, lukeminen kannattaa lopettaa tähän ja säilyttää ylläri keikkapaikalle asti! ;)

DSC05564DSC05518

enkku2

What a night! Thank you Chekkonen!


Posted in and tagged , , by NOORA.