JUMALAARE MIKÄ SATTUMA

PA208817 PA208834 PA208811

Kyähän se vähä niino, että Tampere tunnetaan eritoten viidestä asiasta; Ilveksestä, Tapparasta, mustasta makkarasta, Näsinneulasta sekä Manserockista. Tokihan rakkaasta kotikaupungistani paljon muutakin mainitsemisen arvoista löytyy, mutta toistaiseksi aina, kun joku on alkanut käydä minulle läpi Tampere-tuntemustaan, joku listauksen asioista on noussut esiin. Ja mikäs siinä, erityisen hienoja asioita kukin.

Eilen sain kokea, miltä tuntuu olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ilveskissanainen tapasi eilen Tapparan miähen, Manserockin kuninkaan.

PA208808

TAKKI ADIDAS ORIGINALS   FARKUT ZARA    POOLO GINA TRICOT   LENKKARIT NIKE   HUIVI GINA TRICOT    KASSI ALPHABET BAGS

PA208839 PA208805 PA208847 PA208843

Hitusen siinä Matti oli kuulemma ihmetellyt, kun kahvinhakureissuni kestikin odotettua kauemmin ja mies odotteli minua autossa puolisen tuntia.  Bongasin Levykauppa Äx:n ovessa nimittäin mainoksen, jossa kerrottiin Paten saapuvan myymälään signeeraamaan uunituoreita elämänkertojaan. Hei kuka muka voisi kävellä tällaisen tilaisuuden ohi! Koska kirjakin oli tarkoitus hankkia, liityin jonon jatkoksi ja jälleen kerran olin enemmän kuin tyytyväinen, että harrastan valokuvaamista. Juuri tällaisten tilanteiden vuoksi kameraa täytyy aina kantaa mukana. You never know kuka seuraavaksi kävelee vastaan. Mattiakaan ei lopulta yhtään haitannut, että joutui pyydystämään Pokémoneja autossa hitusen kauemmin kuin mitä alun perin piti.

PA208797 PA208842 PA208814 PA208829 PA208848 PA208851

Kun vuoroni sitten koitti tervehtiä Manse-legendaa, päräytin ilmoille napakat ”Morot!” ja pyysin kirjaan signeerauksen. Näin suurten tähtien tapaaminen saa sukat makkaralle ja posket punaisiksi, mutta Pate osoittautui oikein letkeäksi tyypiksi ja tapaaminen kruunattiin tietysti selfiellä. Koska tiesin erään ystäväni olevan myös kaltaiseni Popeda-fani, totesin Patelle, että ”nyt täytyy kyllä ottaa selfie, että kaverini uskoo minun oikeesti törmänneen sinuun”. Mulla on ollut salaisena haaveena saada kaverikuva niin Antti Tuiskun, Cheekin, Jari Sillanpään kuin Pate Mustajärvenkin kanssa. Nyt on sitten 1/4 done.

Ja siinä me ny sitten ollaan. Tupsukorva ja Tapparan miäs.

PA208857 PA208809


Posted in and tagged , , , by NOORA.