KAI SÄ OSALLISTUIT JO?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heei, blogissani on pari skabaa meneillään, kai olet jo käynyt osallistumassa!? Molemmat arvonnat sulkeutuvat nimittäin jo tänään klo 23:59.

Klikkaamalla tästä, pääset osallistumaan arvontaan, jonka palkinnoksi ostin teille hurmaavan syksyisen Guess-rannekorun. Syksykausi startattiin muutenkin vauhdikkaasti käyntiin, sillä Instagramin puolelta ( @CURIOUSNOORA ) voit sen sijaan voittaa yllä olevasta kuvasta tykkäämällä itsellesi ylläripussukan kosmetiikkaa. Näitä skaboja ei siis kannata missata!

Leppoisaa tiistai-iltaa muruset! <3

IN ENGLISH : I just wanted to remind you that on my Instagram, there’s a competition going on. By liking the picture above, you have a chance to win surprisecosmeticproducts! The winner will be announced later. Have a cozy Tuesday evening!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.