JOKAPAIKANPÖKSYT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllähän se nyt melko oudolta tuntui. Pitkän ja kuuman kesän jälkeen. En tiedä oliko vaatehuoneessani jo kuukausia hyllyllä kököttänyt pitkien housujen kasa jo jopa hieman loukkaantunut minulle – niitä kun ei nyt hetkeen oltu tarvittu. Mutta nyt on jälleen niiden aika astua estradille, voi pitkät puntit kuinka olenkaan kaivannut teitä!

Olin jo itse asiassa hetken ehtinyt odotellakin, että saisin vetää nämä Lindexistä ostamani housut jalkaani. Etsin jo nimittäin jonkin hieman skarpimman näköisiä rentoja housuja, jotka kävisivät niin töihin kuin vaikkapa lenkille Epun kanssa. Sellaiset jokapaikanhousut kaapistani vielä puuttuivat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole varmaankaan IKINÄ ENNEN ostanut Lindexiltä housuja, mutta nämä parinkympin nahkajäljitelmähousut olivat niin huippulöytö etten malttanut jättää niitä rekkiin roikkumaan. Housujen punteissa on resorit, edessä vetoketjukoristeet (..jotka olisivat toki saaneet minun puolestani olla ihan oikeat taskutkin) ja housut ovat malliltaan ihanan väljät. Materiaali on hauskantuntuista ja näköistä. Ainoan miinuksen annan siitä, että housut vaativat käsinpesun..

Eilen testasin uudet pöksyt iltalenkillä, tänään ajattelin koota niiden ympärille työasun ja lauantaina pöksyt pääsevät stadionkeikalle. Hyvä ostos!

IN ENGLISH : Guys, I found the most perfect pants ever! These comfortable fakeleatherpants are from Lindex and I absolutely love them. For twenty euros I found the pants, which I can wear to work, to walk with Eppu, they are perfect for any occassion! Is it weird that I’m excited to wear long pants again after the hot summer? I have been missing my jeans since June!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in muoti and tagged , by NOORA.