TALKOOPORUKKAMME KAIPAA APUASI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näissä talkoissa tehdään suuria tekoja pienten hyväksi. Näissä talkoissa pienetkin teot ovat suuria ja jokaisen apua tarvitaan. Ihan jokaisen. Sinunkin. Re:fashionin ja Holvi-verkkopalvelun hyväntekeväisyyskampanja ojentaa käsiisi nyt työkalut, joilla pääset mukaan talkooporukkaan. Väitän, että näin tärkeissä talkoissa et vielä koskaan aikaisemmin ole ollut mukana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helsingin Meilahteen ollaan rakentamassa uutta lastensairaalaa pienille potilaille. Jo jonkin aikaa Uusi Lastensairaala 2017-hankkeen tukiyhdistys on tehnyt tärkeää työtä varojen hankkimiseksi ja tavoitteena onkin kerätä 30 miljoonaa euroa lahjoituksina yksityisiltä henkilöiltä ja yrityksiltä lastensairaalan rakennuttamiseksi. Pienet potilaat ansaitsevat nimittäin parasta mahdollista hoitoa turvallisessa ympäristössä tukiverkostonsa ympäröiminä. Tälläkin hetkellä alansa huippuammattilaiset tekevät työtä pienten potilaiden parissa huipputuloksin, rakennuksissa, jotka eivät kuitenkaan edesauta tai helpota heidän työtään. Uusia, modernimpia tiloja siis tarvitaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me olemme mukana talkoissa. Yhdessä suomalaisten suunnittelijoiden ja merkkien sekä Holvin kanssa pistimme pystyyn hyväntekeväisyysverkkokaupan. Tämä ainutlaatuinen hyväntekeväisyysverkkokauppa tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa itsellesi suomalaista designia, tehden samalla hyvää. Ylpeänä voin myös kertoa, että tuotteesta maksamasi summa lahjoitetaan lyhentämättömänä uuden lastensairaalan hyväksi. Verkkokauppamme on auki elokuun ajan, tilauksiin kuuluu normaali 14 vuorokauden palautusoikeus ja tarkoituksena on kerätä mahdollisimman suuri potti pienten potilaiden hyväksi. Mukana on upeita suunnittelijoita ja merkkejä, jotka ovat lahjoittaneet myyntiin rajoitetun erän tuotteitaan. Itse ihastuin valtavasti Ludicrousin harmaaseen villapipoon ja vaatteiden lisäksi verkkokaupasta löytyy myös muun muassa Ideakorun koruja ja Maarit Kontiaisen taidegrafiikkaa- jokaiselle jotakin siis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holvi-verkkopalvelu tarjoaa niin meille bloggaajille kuin myös vaikkapa vaatesuunnittelijoille tai kenelle tahansa mahdollisuuden yhdistää verkkomyynnin, laskutuksen ja taloudenhallinnan. Holvi-tilin avaamalla, käyttöösi aukeaa myös verkkokauppa, jota voit hyödyntää vaikkapa tavaroiden myymisessä. Kuinka kätevää onkaan perustaa vaikkapa kirpputori verkkoon Holvin kautta, kun tuotteiden lisääminen ja maksuliikenteen seuraaminen käy niin näppärästi. Tekemäsi myynti päätyy välittömästi Holvi-tilillesi, erillisiä pankkitilejä ei siis tarvita, eikä Holvilla ole aloitus- tai kuukausimaksuja. Lisää infoa Holvista löydät täältä!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Re:fashionin ja Holvin yhteistyönä syntynyt hyväntekeväisyysverkkokauppa on nyt auki. Klikkaa tiesi kohti verkkokauppaamme, hemmottele elokuun kunniaksi itseäsi shoppaillen ja uuden lastensairaalan valmistuessa, toivottavasti jo vuonna 2017, voit ylpeänä todeta olleesi mukana talkoissa.

IN ENGLISH : Good Morning guys and happy Sunday! As you might already know, Finland is going to build another children’s hospital, hopefully already before year 2017. We, Re:fashion-girls, wanted to help. Together with Holvi and Finnish designers, we organized a webstore which collects money for the hospital. My cute hat is from Ludicrous, and Ludicrous is one of the brands which wanted to donate their products to our store. <3


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.