BLOGIKIRPPISTELY JATKUKOON

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Heips ja hyvää huomenta! Tulin nopeasti vinkkaamaan teille, että päivitin uusilla tuotteilla aikaisemmin tällä viikolla julkaisemaani blogikirppispostausta (klik!). Poistin postauksesta ne tuotteet, jotka ovat jo löytäneet uuden kodin ja lisäsin blogikirppikselle uusia juttuja myytäväksi. Eli jos vaatekaappi kaipaa syksyä silmällä pitäen hieman täydennystä, kannattaa ehdottomasti suunnata tsekkaamaan blogikirppikseni tarjontaa! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitäkää oikein ihana ihana ihana kesäviikonloppu!

IN ENGLISH : Hey guys! It’s Saturday and time for the weekend! Here’s some pictures of the products I added to my blog’s flea market. I hope you’ll have a great day. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.