MY PICKS: DESIGNTORI EDITION

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapani mukaan seikkailin jälleen viime sunnuntaina Designtorilla kamera kaulallani. En kuitenkaan ollut päässyt ulko-ovea pidemmälle, kun minua alkoi naurattaa. Miksikö? No siksi, että joka Designtorilla vain tietyt pöydät ja tuotemerkit vetävät minua puoleensa ja lähes poikkeuksetta jokaisen Designtorin jälkeen on kamerani muistikortille tallentunut tismalleen samat kuvat. Tänä vuonna yritin ”parantaa tapani” ja avoimin mielin suuntasin ihmismassan mukana pöydältä pöydälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olenko väärässä vai oliko torilla nyt huomattavasti enemmän myyjiä ja uusia tuulia kuin viime kerralla? Tuntui siltä, että vanhojen tuttujen lisäksi torilla törmäsi nyt myös aivan ihaniin uutuuksiin ja innovatiivisiin ideoihin aiempaa useamman pöydän luona. Koska piirrän itsekin paljon, erilaiset printit ja kekseliäät piirustukset nousivat kuitenkin suosikkieni kärkipäähän. Mietin esimerkiksi &brosin Creatures in Finland-muistipelin kohdalla pitkään sitä, kuinka saisin tuon muistipelin osaksi kotimme sisustusta. Kuinka hurmaava se onkaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mukanani toreilemassa ollut äitini sen sijaan löysi itselleen pörräävän kärpäspuseron Riivarilta ja minä tein ainoan ostokseni pöydästä, jossa aiemmilla torikierroksilla en ollut edes pysähtynyt. Löytöni esittelen teille vielä myöhemmin.

Mutta kolmen kärki, tänäkin vuonna, löytyy tästä. Tykkään niin paljon, että halkean.

1. UHANA DESIGN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uhana on ykköseni. Nuo printit huutavat nimeäni ja niin Rosvokarhu- kuin kohta myös Muotikirppis-kangaskassikin on kulutettu loppuun. Mallisto on kasvanut niin erilaisilla kasseilla kuin vaatteillakin ja yleisön (..öh, siis Elsan) painostus sai minut melkein jo kiikuttamaan torilta kotiin pitkän harmaan collegepuseron. Niin olisinkin tehnyt jos en olisi nähnyt tuota valtavan suloista mekkoa. Mekko ja pusero kävivät kovan kädenväännön ja koska en osannut välittömästi valita tuon skaban voittajaa, jätin toistaiseksi molemmat ostamatta. Mutta nuo printit, ah! <3

2. BOMBOTTI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bombottin (Bombo) tarjoiluastioita olette blogini puolella nähneetkin jo useampaan otteeseen eri postauksissa. Bombottin värimaailma ja hauskat hahmot hurmaavat kerta toisensa jälkeen ja heidänkin tuotevalikoimansa on viime aikoina kasvanut huimasti. Olisi pitänyt vain uskoa itseään ja kiikuttaa kotiin saman tien tuo Helsinki-aiheinen leikkuulauta vaaleanpunaisessa uutuusvärissä. Nyt, kun yritin metsästää jälkikäteen samaista leikkuulautaa, en löytänytkään sitä mistään. Bombottin värikkäitä tuotteita myy muun muassa Weecos.com!

3. MARIA JOKELA / DEAD BIRDS & LIONHEART

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen lisäksi, että ihanan Maria Jokelan kädenjälki oli Designtorilla nähtävissä Dead Birds & Lionheartin upeissa luomuksissa (vielä joskus minä kyllä hankin heiltä upean iltapuvun ♥), oli Marian taidetta nähtävillä myös tapahtuman kahvilassa. Tuo yllänäkyvä taulu on oma suosikkini. Monitaituri-Marian työt nousivatkin Designtorin huippujen joukkoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sellainen kuvakirjo Designtorilta siis tällä kertaa. Ei siitä mihinkään pääse, ne omat supersuosikkini olivat vanhoja tuttuja, mutta kuten jo mainitsinkin, tapahtuma tarjosi kattavalla valikoimallaan hurjasti inspiraatiota ja eteeni tuli yksi jos toinenkin uusi tuttavuus. Kiitos Designtorien, Tampere on taas hitusen ihanampi paikka asua.

Kävittekö toreilemassa sunnuntaina?

//Here’s my favourite picks from the Designmarket held here in my hometown on Sunday. You might have already seen some of these products on my blog, because I’ve been a huge fan of Uhana Design, Bombotti and Dead Birds & Lionheart for a while now. What do you think of my picks? I bought only one thing and I’ll show it to you guys later.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.