HARAKAN VIEMÄÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Nyt se on taas todistettu, että ne ihkaoikeat ja lentävätkin harakat pitävät kimaltelevista esineistä. Kuvaillessani tuoreinta blogikirppislöytöäni, sain yhtäkkiä kuvausassistentikseni niin innokkaan harakan, että katsoin parhaaksi piilottaa rannekoruni kauas harakan ulottumattomista. Olisihan se nyt ollut melko koomista, että koru, josta olen haaveillut kauan, olisikin liihotellut harakan nokassa teille tietämättömille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä samaista rannekorua olen käynyt ihastelemassa Tampereen Cottonilla kerran jos toisenkin, mutta toistaiseksi olen jättänyt hintavan korun muiden ostettavaksi. Olisittepa nähneet kuinka nopeasti laitoinkaan Lindalle sähköpostia samaisesta aarteesta, kun näin, että Linda myy blogikirppiksellään kultaista Marc by Marc Jacobsin Katie Turnlock-rannekorua. Minulla kävi aivan mieletön munkki, kun nappasin tämän itselleni. Olin aivan varma, että koru oli jo löytänyt uuden omistajansa. Tämä harakka oli kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Korulippaastani löytyy jo samaisen sarjan sormus ruusukultaisena, mutta rannekorun halusin ehdottomasti kullanvärisenä, sillä viime vuonna syntymäpäivälahjaksi itselleni ostamani kultainen kello kaipasi kipeästi samansävyistä kaveria rinnalleen. Kaksikko vilahtikin itse asiassa jo näissä asukuvissa, eikö olekin todellinen match made in heaven?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä harakkaa pakoillessani tulin katsoneeksi myös lähikoivujen lehtiä, jotka ovat viimeisen viikon aikana kasvaneet valtavasti. Luonto on selvästikin herännyt jo talviuniltaan ja valmistautuu kesään, ja toivonkin, että lämpötilatkin ymmärtävät alkaa kohota pikkuhiljaa kunnon lukemiin.

Kiitokset muuten valtavista tsempeistä ja kommenteista eiliseen ketutuspostaukseeni. Kävin vielä illalla purkamassa ylimääräiset murheet kuntosalilla ja tänä aamuna heräsin jo paljon paremmalla tuulella uuteen aamuun. ♥

// I got it!! I was so happy when I found this Katie Turnlock-bracelet by Marc Jacobs on Linda’s blogfleamarket! And I got it. I have been dreaming of this bracelet for a long time and I have a feeling that you are going to see this bracelet a lot on my outfitpictures. It’s stunning. My golden spring is going to be so shiny.


Posted in muoti and tagged by NOORA.