KEEP IT IN THE CUP!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On minulla yksi paha tapa. Noutokahvit. En aamuisin mukamas ehdi keittää kahvia kotona ja ennen työpöydän ääreen istahtamista tapoihini kuuluu take away-kahvin noutaminen läheisestä kahvilasta. Lompakkoni ei pidä tästä tavastani yhtään.

Sunnuntaina Designtorilla pyöriessäni ratkaisu ongelmaani oli nenäni edessä -ja ratkaisun nimi on KeepCup. KeepCup on muovia, joten kyseessä ei siis ole termosmuki, ideana onkin se, että näihin standardikokoisiin mukeihin voi pyytää kahvin mukaansa vaikkapa kahvilasta. Muki on äärimmäisen tiivis, eivätkä kuumat kahvit roisku näpeille kahvia kanneskellessasi, unohtamatta sitä, että mukin ympärillä oleva silikonirinkula estää kuumuuden läpäisemistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oma S-kokoinen mukini rokotti lompakkoani Designtorilla 10 euron verran ja värivalikoimaahan mukeista löytyy valtavasti. Seikkailtuani KeepCupin nettisivuilla törmäsin jopa ohjelmaan, jolla voit suunnitella oman mukisi itsellesi. Kokovaihtoehtoja löytyy neljä ja söpöydessä tätä mukia ei voita mikään.

Itse ihastuin kovasti oman KeepCupini värimaailmaan. Reippaana tyttönä olen hurauttanut tällä viikolla joka aamu aamukahvin mukin uumeniin ja marssinut se kädessäni kohti duunipaikkaani. Mukini kuuluu itseasiassa Movers & Shakers-mallistoon ja kantaa nimeä ”Thinker”. Kuinka ihana idea, että mukit on väriensä ja mallistojensa mukaan jopa nimetty!

Mitäs pidätte mun KeepCupista, tai siis katu-uskottavasti sanottuna, kiipparista?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// It’s my new cool KeepCup called ”Thinker”. Isn’t it the cutest coffeemug ever?!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.