POSTIKORTTIHAMSTERIN DESIGNTORITUNNUSTUKSET

P8284787 P8284713 P8284798

Vaikka suomenpystykorvan lailla kuolaten ihastelinkin Designtorilla eritoten Vanhan Nartun persoonallisia ja hauskoja tuotteita, torihumusta ostoskassin pohjalle päätyi kuitenkin jotakin ihan muuta. Itse asiassa se ostoskassikin oli lopulta löytö Designtorilta.

Aloitettakoon tämä kertomus toteamalla, että olen Noora ja olen postikorttihamsteri. Tällaisista tapahtumista kerään itselleni silmät kiiluen ihania postikortteja, joita sitten lähettelen ystävilleni kissanristiäisten ja muiden merkkipäivien iloksi. Postikorttien saaminen on ihanaa, ja vaikka meidän eteisemme lattialta harvoin postikortteja löytyykään, on postikortin lähettäminen minusta yksi edullisimmista ja mukavimmista tavoista ilahduttaa ystävää. Parhaita ovat kortit, joista tulee heti mieleen joku tietty ystävä.

P8284766 P8284775 P8284707

Designtori on todellinen leikkikenttä postikorttihamstereille ja ensimmäisenä suuntasinkin Irina K Designin pöydän ääreen. Tästä myyntipisteestä mukaani tarttui eräs hurmaava koiruus, joka koristi sekä ostamaani kangaskassia että hauskaa korttia. Tätä korttia en aio lähettää kenellekään, se päätyy seinälle kehyksiin.

Joutomaan kettukortin nähdessäni tiesin heti, kenen synttäripaketin päälle se kuuluu ja Sokru.comin hurmaavan lintusen ohi ei vaan yksinkertaisesti voinut kävellä. Lähdin Designtorilta mukanani siis melkoinen eläintarha- nyt on taas korttivarastot päivitetty kuntoon!

Kuten eräs vanhempi rouva kortteja selatessaan torilla totesi: ”Kuulkaa rouvat näitä tarttee aina, ostakaas nyt vaan!”.

P8284782P8284796

enkku2-1-1-1

I found a few treasures from Designmarket..


Posted in and tagged , by NOORA.