#2 NOORA, C&C JA 2013

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Alkuvuosi on jo taputeltu, nyt heittäydytään helteisen (?) heinäkuun kautta loppuvuoden 2013 matkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEINÄKUU

Heinäkuun ehdottomasti upeimpana kokemuksena mieleeni jäivät huikean Summeri-tiimin kanssa tehdyt kuvaukset, kun pääsin bloggaajana kokoamaan Juliannalle uutta koulugarderobia. Voi kuinka minua tuo ensimmäinen tv-esiintyminen jännittikään, mutta nähtyäni lopputuloksen heinäkuun lopussa, olin niin innoissani! Summerilla on tästä lähin aina tärkeä paikka sydämessäni. ♥ Heinäkuussa myös mittariini pärähti yksi ikävuosi lisää. Syntymäpäivääni vietin Helsingissä Re:fashionin bannerikuvauksissa innolla odottaen tulevaa blogimuuttoani, ja sitä, että saisin paljastaa salaisuuden myös teille. Perheeni kera teimme kesäretken myös Tallinnaan ja shoppailun ohella vierailimme Tallinnan eläintarhassa. Laitoin myös kotia kuntoon, kun otin itseäni niskasta kiinni ja kuuden vuoden jahkailun jälkeen kunnostin mummuni vanhan perintötuolin. Bloginikin juhli synttäreitään, kun ikää C&C:lle oli kertynyt jo 3 vuotta, sen lisäksi taltioin oman nimipäiväni videolle.

Heinäkuun tärppi:  PITSIN KIVA SUNNUNTAI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ELOKUU

Elokuussa vierailtiin Designtorilla, kulutettiin viimeistä kesälomapäivää kipuamalla munkin voimalla Pyynikin Näkötornin huipulle ja intoiltiin tyttöhömpästä, kun bongasin verkkokaupan, josta sain haalittua vihdoin itselleni Victoria’s Secretin tuoksuja. Sain paljastaa myös teille vihdoin, mikä onkaan uusi blogiosoitteeni ja uusien tuulien puhallellessa kannoin myös vaatteitani kirpputorille. Sairastin jälleen flunssan, ihastuin luonnonkosmetiikkaan sekä kerroin teille omasta koulutiestäni.

Elokuun tärppi: HEY CUTIE, HERE’S YOUR SMOOTHIE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SYYSKUU

Syyskuun alku oli jännittävää aikaa. Tuttu ja turvallinen Blogger jäi taakse, tutustuin uusiin blogimimmeihin ja pakkasin kimpsut ja kampsut suunnatakseni uuteen blogikotiin. Syyskuun alussa itkin onnenkyyneleitä, kun kuulin, että vaarini pääsisi vihdoin sairaalasta kotiin, reissasin Helsingissä ja tutustutin teidät Pirkkoon, postasin hirveän läjän herkullisia ruokaohjeita ja suostuttelin Matin meikkaamaan minut. Vietin huikean sateisen kesäpäivän Antti Tuiskun keikalla ja halusin tietää, mitä kettu sanoo.

Syyskuun lopussa saimme kuitenkin huonoja uutisia. Vaarini kunto romahti ja lääkärit antoivat hänelle vain muutaman päivän elinaikaa. Supervaarini sinnitteli luonamme kuitenkin vielä tuon jälkeen parisen viikkoa.

Syyskuun tärppi: MAANANTAILASAGNEA, FRESHILLÄ RESEPTILLÄ!

onnion1-800x600

LOKAKUU

Lokakuussa minua itketti koko ajan. Vaarini nukkui pois lokakuun 5. päivänä, ja syksyn sateet toivat mukanaan surun ja ikävän. Vietin paljon aikaa perheeni kesken, nautin siitä, kun blogi piti ajatukseni kiireisenä ja innostuin jopa kutomaan Epulle uuden talvitakin. Jätimme vaarille viimeiset jäähyväiset ja aloimme odottaa talvea. Teimme Matin kanssa päätöksen viettää joulu ulkomailla ja määränpääksi valikoitui oma unelmani. Haastatteluni nuorille suunnatussa tupakoinninvastaisessa Käry-lehdessä julkaistiin ja Eppu vietti vauhdikkaat pyjamabileet.

Lokakuun tärppi: M NIINKUIN..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MARRASKUU

Marraskuun alussa saimme uusia kämppiksiä, kun toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja ostin meille akvaarion, jonne muutti neljä sukarapua. Kirjoitukseni luomien poistosta herätti paljon mielenkiintoa ja keskustelua ja toteutin useammankin ”arkisemman” postauksen pyynnöstänne. Marraskuussa myös juhlittiin paljon; ensin Re:fan lanseerausbileitä Helsingissä ja marraskuun lopussa rakkaan Mattini syntymäpäiviä. Dippasin pidennyksien latvat pinkkiin väriin ja tapasin ihania Tampereen blogityttöjä.

Marraskuun tärppi: TAKINKÄÄNTÄJÄ

43

JOULUKUU

Ja vihdoin koitti joulukuu! Joulukuun alussa laitoin vielä viimeiset joululahjat paketteihin, kirjoittelin joulukortteja, järjestin teille useammankin joululahja-arvonnan ja mukaan mahtui myös VIP-ilta Ideaparkin Vero Modassa lukijoiden kanssa! Olin mukana OnePiece-pyjamabileissä, juhlistin Ilveksessä iloista itsenäisyyttä ja virittäydyin joulutunnelmaan joulumarkkinoilla, mieleeni on jäänyt myös mummuni kanssa tehty LivBox-postaus. Unelmiemme matka starttasi vihdoin joulukuun 20. päivä ja vietimme uskomattoman hienon joulun New Yorkissa.

Joulukuun tärppi: MAAILMAN TOISELLA PUOLEN

 —

There’s always something old in the New Year. Bring it on, 2014.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.