PERJANTAIPIRKKO #19

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko19

Pirkko ratkaisi mysteerin! Häntä on mietityttänyt jo pitkään se, kuinka bloggaajat näyttävät aina asukuvissaan niin hehkuvan upeilta. Helppoa, asukuvat kannattaa napsaista silloin, kun hiukset on juuri väkerretty kikkuroille ja fiilis on pirtsakka, eikä silloin, kun raahautuu kotiin väsyneenä, iltapäiväkahvin paidalleen kaataneena, vesisateen lannistamien hiusten kera, kun maailman epämukavimmat korkkaritkin on potkaistu jo aikoja sitten jaloista pois. Kaikki on kiinni ajoituksesta.

.. kyllä, ihan yhtä vaikea bloggaajankin on saada aikaiseksi superkiharat, jotka kestävät Suomen vetistä talvea.

// When talking about outfitpics, it’s all about timing! Which one to choose; outfitpics early in the morning with the freshmade curls or outfitpics after a long day at work? Oh, that’s why bloggers look always so stunning!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.