FISUSTI ONNEA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Koska arkipostauksia toivotaan jatkuvasti lisää, tajusinkin eilen tehneeni suuren suuren mokan. En ole esitellyt teille vielä uusia perheenjäseniämme, jotka pitävät kosteaa leiriään työhuoneessani.

Kas tässä, Anne, Ellu ja Vesa.

1 2

Välillä oikein itseänikin hämmentää se, kuinka monesta eri asiasta blogiin oikein voikaan kirjoittaa, mutta tässä taas yksi asia josta on tullut minulle jopa harrastus- akvaariomme! Raipe-rapu ja kumppanitkin asuttavat edelleen rapulaamme, mutta kun kaipasimme hieman enemmän katseltavaa, muutti akvaarioomme pari kuukautta sitten tuo vilkas kolmikko. Ja kyllähän te nyt Vesan ja Ellun tunnette, taitaa olla pariskunnalla jo kevättä rinnassa, kun pikku-Vesoja ja pikku-Ellujakin on jo bongattavissa!

Noin, nyt tunnette heidätkin.

3

Toimme fisuille tuparilahjaksi New Yorkista tuon patsaan koristeeksi. Törmäsimme nimittäin samaiseen ”dum dum i want gum gum”-tyyppiin Luonnontieteellisessä museossa, joten eläinkaupasta oli tämä hieman jännähkö tuliainen kotiutettava.

Kalavaleet sikseen, uskon, että valtaosa teidän katseistanne nauliintui tuohon suloiseen tekstikorttiin akvaarion vieressä. Joulun aikana skabailitte 50 euron lahjakortista hurmaavan Johannan DecoraFrameShopiin ja tittididii, lahjakortin itselleen nappasi Jossukka87! Itsehän olen mennyt aivan sekaisin Johannan korteista ja niitä löytyy meiltä tällä hetkellä kehystettyinä joka huoneesta. Hups.

Se on torstai jo, pus ja moi!

// ”Dum dum I want gum gum”, rings any bells? Of course also our aquarium needed something cool from New York. Well, it’s not the Statue of Liberty, but at least the fish like it..


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.