#1 NOORA, C&C JA 2013

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Vasta juurihan kirjoittelin vastaavanlaisen postauksen. Vuosi 2012 oli pullollaan tapahtumia, mutta nyt on aika kurkata, millainen oli vuosi 2013. Nyt hypätään aikakoneella taaksepäin ja kelataan vuosi 2013 läpi pikakelauksella!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAMMIKUU

Vuosi aloitettiin hyvillä mielin, kun pitkään kestänyt flunssa oli vihdoin taltutettu. Tammikuu oli kuukautena varmaankin vuoden mieleenpainuvin, kaikki oli hyvin ja elämä hymyili! Laumamme sai heti alkuvuodesta vauhdikkaan vahvistuksen, kun italianvinttikoira Uljas muutti Igorin pikkuveljeksi ja eläimellisen menon jatkoksi, minusta tuli virallinen WWF:n norppakummi. Blogin puolellakin iloittiin, sillä LivBox valitsi minut historiansa ensimmäiseksi kuukauden bloggaajaksi ja aurinkoiset talvipäivät innostivat minua myös tuunailemaan vaatteita. Ilveskissanainen löysi sielunkumppaninsa Sanna-Raipesta ja kutoi vimmatusti arvontoihin neulepantoja.

Tammikuun tärppi: HIHASTA HIHAAN- PERJANTAIN DIY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HELMIKUU

Helmikuu oli todellista talviasujen kulta-aikaa. Päivät alkoivat pidentyä ja pakkaspäivät innostivat minut ulkoilemaan ja kiertelemään Tampereen nähtävyyksiä. Rakastuin päätä pahkaa uuteen otsatukkaani ja väkersin hiuksiini hurmaavan kiharapilven päivä toisensa jälkeen. Helmikuun hiukset olivat ehdottomasti vuoden ihanimmat! Näpertelin myös sydämellisiä ystävänpäiväkortteja, ja vietin yhden elämäni unohtumattomimmista päivistä Guessin kuvauksissa yhdessä Uinon ja Fashionstoren tiimin kera. Bloggaajayhteistyömme starttasi tuolloin ja todellinen prinsessapäivä on piirtynyt mieleeni ikuisiksi ajoiksi.

Hei oikeesti, nyt mun tuli ihan mieletön ikävä noita hiuksia teippipidennyksineen! ♥

Helmikuun tärppi: DIY: NOORAN NEULEPANNAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAALISKUU

Maaliskuun 1. päivänä juhlistimme Matin kanssa nelivuotista yhteistä taivaltamme, ja maaliskuu oli muutenkin juhlava kuukausi! Sekä muorini että vaarini juhlivat syntymäpäiviään, ja pääsittekin pääsiäisen aikaan arvailemaan, kuinka monta suklaamunaa kiikutin lahjaksi 85-vuotta täyttäneelle vaarilleni. Serkkuni valmistui ja harmikseni itse sairastin jälleen osan kuukaudesta. Osallistuin pääsiäisenä myös Rapunzel of Swedenin järjestämään pääsiäiskampauskilpailuun Instagramissa, josta tipukampaukseni nappasikin kolmannen sijan. Tapasin myös ihania blogityttöjä Anniinaa ja Annikaa, kun aloimme suunnitella kevääksi lukijoillemme Vero Moda-iltaa ja aurinkoiset kevätpäivät pitivät kutomisintoni kohdillaan.

Maaliskuun tärppi: PIENEN LINNUN INSPIROIMAA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HUHTIKUU

Vaikka huhtikuussa koittikin aika lähteä kauan odotettuun reissuun kohti Italiaa, ei huhtikuu ole jäänyt kovin positiivisena ajanjaksona mieleeni. Väsymys ja stressi johtivat lopulta siihen, että olin huhtikuun ajan melko huonovointinen, kärsin päänsäryistä ja huimauksesta ja kuukauden sisään mahtui lääkärireissujakin. Reissulle lähdettiin kuitenkin ja sateinen Milano ja maisemanvaihdos tekivät molemmille hyvää, vaikka täysin voimin en reissusta nauttinutkaan. Alkukuukausi oli sen sijaan unohtumatonta aikaa, kun Guessin bloggaajamallistomme tulivat myyntiin ja pääsin treffailemaan myös lukijoitani sekä Helsingissä että Tampereella mallistolanseerauksen tiimoilta. Innolla napsin katumuotikuvia Olympuksen kampanjaan ja ylsipä ottamani kuva isoäidistäni finaaliinkin asti. Kaiken kaikkiaan huhtikuuhun mahtui paljon ilonaiheita ja harmittaakin kovin, että sairastelu on jäänyt tästä aurinkoisesta kevätkuukaudesta päällimmäisenä mieleeni.

Huhtikuun tärppi: BLOGSHOPPING @ GUESS

IMG_8439

TOUKOKUU

Toukokuu starttasi mukavissa merkeissä, kun oma olo alkoi vihdoin normalisoitua ja alkukuukauteen mahtui paljon kaikkea mukavaa. Vero Modan lukijailta osoittautui suurmenestykseksi, sain olla mukana Tampereen ensimmäisellä muotikirppiksellä ja vietin mukavan pariviikkoisen vanhempieni luona, Matin paiskiessa töitä toisella paikkakunnalla. Kevättä oli rinnassa ja aurinkopäivät innostivat jo suuntaamaan ajatukset kohti kesää. Laitoin parvekkeen kesäkuntoon, leivoin äidille äitienpäiväkakun ja aloitin Koskikeskuksen ystäväbloggaajana ihanan yhteistyön. Kuukauden lopussa vaarini joutui kuitenkin yllättäen sairaalaan. Pelko ja huoli täyttivät ajatukset ja tuleva kesä ei enää lämmittänytkään mieltä niin paljon.

Toukokuun tärppi: GRRRAKASTAN TUOTA HAMETTA!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KESÄKUU

Kesäkuu oli blogin kannalta jännittävää aikaa. Blogiani kohtaan osoitettiin kiinnostusta useammalta eri taholta ja oli aika tehdä päätöksiä blogin tulevaisuuden suhteen. Blogi piti minut kiireisenä ja kesäkuulle osui myös yksi kesän onnellisimmista päivistä, kun juhlistimme sairaalassa vaarin ja mummun kultahääpäivää. Vietin myös paljon aikaa maalla ja juhannuksena otetut Maajussin Morsian-asukuvat ovat ehdottomasti yhdet kesän ihanimmista kuvista. Kesäkuu oli todellista asukuva-aikaa! Ihastuin Plastic Cameras-verkkokauppaan ja kuvasin jatkuvasti. Yritin ehtiä nauttimaan myös kauniista kesäpäivistä, ulkoilin paljon ja vietin laatuaikaa Epun kanssa.

Kesäkuun tärppi: MÄ JA BARTMAN

 Melkoinen alkuvuosi, jatketaan heinäkuusta eteenpäin seuraavassa postauksessa! :)

// The first half of my year 2013.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.