LEPPOISA LOPPIAISEMME

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Hiphei, aloitetaanpa leppoisan loppiaisen postaus heti julkaisemalla pari skabavoittajaa! Osallistuminen kilpailuihin ja arvontoihin on ollut viime aikoina hurjan vilkasta, siitä kiitos teille. Arvontoja ja skaboja on mukava järjestää, kun lähdette niihin aina niin kovin innokkaasti mukaan.

Nycin reissumme ajan saitte äänestää omaa suosikkianne syksyn asuistani, ja äänestäneiden kesken lupasin arpoa pienen yllärituliaisen. Tuon yllärituliaisen itselleen voitti nimimerkillä Sanne kommentoinut lukijani! Sen lisäksi arvoin vielä reissun jälkeen lukijoitteni kesken New Yorkista ostamani Guessin korun, jonka itselleen voitti Tawunen! Lämpimät onnittelut molemmille voittajille. <3

Lisää voittajia julkaisen heti alkuviikosta! :)

Onnitteluiden jälkeen siirrymmekin sujuvasti loppiaisen kuulumisiin. Olen viettänyt oikein mukavaa päivää perheen ja sukulaisten kesken, joka startattiin käyntiin erinomaisella loppiaislounaalla omassa lempiravintolassani.

DSC02843 DSC02850 DSC02835

Sammonkadulla sijaitseva aasialainen ravintola, Pieni Panda, on haukanut niin ison palan sydämestäni, että minusta on parin viimeisen kuukauden aikana tullut lähes sen kanta-asiakas! Lounasbuffet koostuu niin järjettömästä määrästä erilaisia herkkuja, että jokainen, oli sitten kasvis- tai lihansyöjä, saa syötyä tuolla vatsansa pullolleen. Ilmapiiri on viihtyisä, henkilökunta ystävällinen ja varsinkin lounasaikaan on Pieneen Pandaan helppo ja nopea piipahtaa lounaalle.

DSC02851 DSC02853

Tänään testasimme ensimmäistä kertaa Pienen Pandan viikonloppubuffeeta, joka koostui samoista herkuista kuin arkenakin, mutta mukana oli myös uusia tuttavuuksia, kuten friteerattuja rapuja. Tuolla syömisessä onkin vain yksi ongelma, herkkuja on niin paljon valittavana, että ennen kuin ehdit puoleen väliin buffetpöytää olet kerännyt jo lautasesi täyteen. Extraplussat on annettava herkullisesta sushista, mikä vie kielen menneessään!

Viikonloppubuffetpöytään kuuluu hintaan (11,90€) myös jälkiruoka, joko friteerattu banaani tai ananasrinkula vaniljajäätelön kera. Herkullista!

 

DSC02840 DSC02858 DSC02828

Näin herkullisissa merkeissä sujui siis meidän loppiaisemme. Pienestä Pandasta suuntasimme vielä tapaamaan Untoa & Lunaa, jonka jälkeen Matin kanssa vietin leffaillan vanhempieni luona kuolaten.. eikun, kröhöm, katsellen Selänne-elokuvaa. Leffa sopi täydellisesti tämän viikonlopun leijonanpentujen kultajuhlien jatkoksi!

Nyt ajatukset kohti arkirutiineihin palaamista! Huomenna kutsuvat työt jälleen.

DSC02830

TAKKI/ JACKET H&M   KARVALIIVI/ FAKEFURVEST VERO MODA  MEKKO/ DRESS GINA TRICOT  LEGGINSSIT/ LEGGINGS GINA TRICOT  KENGÄT/ SHOES NLY SHOES  LAUKKU/ BAG GUESS LUXE  HUIVI/ SCARF LINDEX

// I had a great day today! We had a familylunch in the restaurant called Pieni Panda (Small Panda) and I love that food! It is so delicious that I could have lunch there every day! After that, we visited the puppies again and spent an evening watching Selänne-movie with my parents. Great way to end the Christmas holiday, tomorrow it will be time for work again!


Posted in ruoka and tagged , , by NOORA.